Grace – en ikonisk skjønnhet

Grace er en unik og glamorøs diamantring med et vintage-inspirert uttrykk. Dekorert med 55 glitrende diamanter på totalt 0,50 ct er Grace et perfekt symbol på kjærligheten!

Ringen er fattet med tre baguetteslipte diamanter som er omkranset av 52 glitrende brilliantslipte diamanter. Grace finnes i både 585 hvitt gull og 585 gult gull.

Med diamanter fordelt i senter og på ringskinnen skaper Grace et nydelig blikkfang, og er perfekt hvis du ønsker deg en ring som garantert blir lagt merke til.

En sikker gavevinner

Grace er et av våre beste gavetips hvis du vil gi en romantisk gave som hun vil huske resten av livet! Med Grace gir du nemlig en gave som skaper et personlig minne, og en diamantring som kan gå i arv generasjon etter generasjon.

Ringen som sier Ja!

Går du med frieri i tankene og håper å få ditt JA i nærmeste fremtid? Grace er nemlig en unik og spennende forlovelsesring for den moderne og motebevisste kvinnen. Selv om ringen har et eksklusivt og glamorøst design er Grace likevel en klassisk og tidløs diamantring som aldri vil gå av moten.

Tips! Er du usikker på ringstørrelsen kan du lese innlegget “Slik finner du riktig ringstørrelse“.

The Diamond Icons

Grace er en del av The Diamond Icons, en ikonisk diamantkolleksjon som er inspirert av vakre steder og historiske ikoner.