Oppdag Grace diamantring

Grace er en unik og glamorøs diamantring med et vintage-inspirert uttrykk. Dekorert med 55 glitrende diamanter på totalt 0,50 ct er Grace et perfekt symbol på kjærligheten!

Grace er en del av The Diamond Icons, en ikonisk diamantkolleksjon som er inspirert av vakre steder og historiske ikoner.

Med sine 55 glitrende diamanter skaper Grace et eksklusivt blikkfang på hånden!

Ringen er fattet med tre baguetteslipte diamanter som er omkranset av 52 glitrende brilliantslipte diamanter. Grace finnes i både 585 hvitt gull og 585 gult gull som bygger opp et klassisk og elegant uttrykk.

Med diamanter fordelt i senter og på ringskinnen skaper Grace et nydelig blikkfang, og er perfekt hvis du ønsker deg en ring som garantert blir lagt merke til.

En sikker gavevinner

Grace er en nydelig diamantring som garantert vil sette følelser i sving!

Er du på jakt etter den perfekte gaven til din utvalgte som hun alltid vil huske? Kanskje noe hun ikke vil unne seg selv? En vakker diamantring som symboliserer din kjærlighet er en sikker vinner som hun kan bære med seg livet ut.

Vakre Grace diamantring i 585 gult gull.

Grace er et av våre beste gavetips hvis du vil gi en romantisk gave som hun vil huske resten av livet! Med Grace gir du nemlig en gave som skaper et personlig minne, og en diamantring som kan gå i arv generasjon etter generasjon.

Grace diamantring passer uansett anledning, og er like fin til glitter og glamour som til avslappede jeans med en t-skjorte.

Grace som forlovelsesring

Grace passer utmerket som forlovelsesring eller frierring.

Går du med frieri i tankene og håper å få ditt JA i nærmeste fremtid? Grace er nemlig en unik og spennende forlovelsesring for den moderne og motebevisste kvinnen. Selv om ringen har et eksklusivt og glamorøst design er Grace likevel en klassisk og tidløs diamantring som aldri vil gå av moten.

For mange er diamanten den mest ettertraktede edelstenen, blant annet fordi vi assosierer den med kjærlighet!

Tips! Er du usikker på ringstørrelsen kan du lese innlegget “Slik finner du riktig ringstørrelse“.

Kombiner Grace med Elizabeth og Audrey