Oppdag Clara diamantserie

Clara by Gullfunn er en av våre bestselgende smykkeserier som består av en klassisk ring og et nydelig hjerteanheng. De unike smykkene som er fattet med mange, glitrende diamanter finnes i hvitt og gult gull, og er både tidløse og svært anvendelige.

Selv om Clara by Gullfunn har et tidløst og klassisk design, har den populære smykkeserien også et tidsriktig uttrykk som ikke går av moten.

Vakre Clara diamantring i 375 gult gull og 375 hvitt gull, 4.998 kr.

Med sine 100 glitrende diamanter skaper Clara et nydelig blikkfang rundt halsen!

Det er få gaver som uttrykker følelser mer enn et glitrende diamanthjerte, og Clara smykket er derfor en sikker vinner når man skal markere en spesiell anledning med sin kjære.

Clara – en klassisk og trygg kjærlighetsgave

Går du med frieri i tankene er Clara nydelig som forlovelsesring!

Smykk deg opp til både hverdag og fest med det glitrende diamanthjertet fra Clara by Gullfunn, 5.998,-

Den anvendelige diamantserien er lett å kombinere med andre smykker i både gull og sølv. Ettersom klassiske smykker er enkle å bære til både helsorte og fargerike antrekk, er Clara ring og smykke vakre tilbehør som hun fint kan bære hver eneste dag.

Clara diamantsett i 375 hvitt gull 0,36 ct, 10.966,-
Clara diamantring i hvitt gull 0,11 ct, 4.998,-

Dekorert med 50 glitrende diamanter i en solid og kraftig ringskinne som er 2 mm bred er Clara en spennende og iøynefallende ring. Både alene og i kombinasjon med andre ringer skaper Clara et nydelig blikkfang på hånden.

Clara diamantsett

Til kvinnen i ditt liv som fortjener den vakreste gaven, vil Clara diamantsett garantert smelte hjertet hennes.

Se flere smykkesett ➞

Hvis du er usikker på ringstørrelsen til deg selv eller den du skal overraske, kan du lese innlegget “Slik finner du riktig ringstørrelse“.