Oppdag Olivia enstensserie

La deg inspirere av Olivia by Gullfunn, vår egen enstensserie av ringer, anheng og øredobber i 585 gull fattet med en skinnende diamant i seks solide klør.

Olivia by Gullfunn er en tidløs og elegant enstensserie der den skinnende diamanten skaper det luksuriøse, men også klassiske blikkfanget. Fra Olivia by Gullfunn finner du enstensdiamanter fra 0,05 ct til 1,00 ct, og du kan velge mellom 585 hvitt gull og 585 gult gull.

Kombiner gjerne matchende ring, øredobber og anheng for et komplett og klassisk uttrykk.
Hvert smykke i den vakre enstensserien har en skinnende diamant som er fattet i seks solide klør.

Olivia enstensring som forlovelsesring

Enstensring fra Olivia by Gullfunn i 585 hvitt gull.

Har du planer om å fri, men usikker på hvilken ring som vil falle mest i smak hos din utvalgte? En naturlig forlovelsesring som alltid vil være aktuell er den tidløse enstensringen. Har hun i tillegg en klassisk stil og sans for det lille ekstra er en større enstensring perfekt som frierring.

En enstensring fra Olivia by Gullfunn er en trygg forlovelsesring da den er svært anvendelig og glir fint inn i både hverdags- og festantrekket. Den skinnende diamanten er godt sikret med seks solide klør.

Tips: Frir du med en enstensring er dette en forlovelsesring som er nydelig å bære på samme hånd som gifteringen.

Se flere forlovelsesringer ➞

Enstenssmykker for å markere en spesiell anledning

Uansett om du skal feire en konfirmant som trer inn i voksenlivet eller markere et viktig og stort jubileum er enstenssmykker en trygg og vakker gave. Fordi enstenssmykker er tidløse tilbehør som hun kan bære med seg livet ut, er det en gave som vil glede mottaker stort, uansett alder.

Husk at enstenssmykker varer evig da de kan gå i arv i flere generasjoner. Noen velger også å ta ut diamanten og fatte den på et annet betydningsfullt smykke.

Se alt fra Olivia by Gullfunn ➞

Olivia enstenssmykker er vakre både sammen og hver for seg!

GIA-sertifisering og diamantenes 4 c’er

Alle ringer og anheng fra Olivia by Gullfunn med caratvekt på 0,50 ct eller større leveres med GIA-sertifikat.

I GIA-sertifikatet står informasjon om diamantens kvalitet som vurderes ut fra slip (cut), farge (color), klarhet (clarity) og caratvekt (carat).

GIA, Gemological Institute of America, er blant verdens mest anerkjente diamantlaboratorium og gemmologiske sentre. De anses som de beste og har en av de strengeste diamantgraderingene i verden.

Olivia by Gullfunn og de 4 c’er

Diamantene som er fattet på enstensserien Olivia by Gullfunn har følgende verdier:

Cut: Alle diamantene som er fattet på smykker fra Olivia by Gullfunn er brilliantslipte/runde.

Color: De fleste smykkene fra Olivia by Gullfunn er fattet med diamanter i fargen “Top Wesselton”, men noen få produkter er fattet med diamanter i fargen “Wesselton”. Hvilken farge diamanten har står oppført under produktdetaljer på hvert produkt.

Clarity: Diamantklarheten på enstensserien Olivia by Gullfunn varierer fra P1 til SI2. Hvilken diamantklarhet produktet har står oppgitt under produktdetaljer på hvert produktet.

Carat: Fra Olivia by Gullfunn finner du diamanter fra 0,05 ct til 1,00 ct. Dette definerer størrelsen på diamanten.

Bestselgere fra Olivia by Gullfunn

Merk at enstensdiamanter over 0,30 er bestillingsvare og kan derfor ha opptil 14 virkedager leveringstid.

Tips! Er du usikker på ringstørrelsen kan du lese innlegget “Slik finner du riktig ringstørrelse“.