Monaco Green, Blue eller Rose – hvilken er din favoritt?

Monaco flerstensring er inspirert av sydlige strøk og den friske atmosfæren ved havet – komplettert med et vakkert vintage uttrykk!

Fra venstre: Monaco Blue, Monaco Green og Monaco Rose.

Monaco består av tre ringer; Monaco Blue, Monaco Green og Monaco Rose. Hver av ringene har en skinnende, kvadratisk edelsten i senter som er fattet med diamanter. Omkranset av 36 glitrende diamanter på totalt 0,55 ct der 12 av diamantene er fattet på ringskinnen, vil ringene garantert synes på hånden!

Flerstensringer som kombinerer fargede edelstener med glitrende diamanter går aldri av moten!

Når det gjelder edelstener er det individuelt hva man foretrekker basert på smak og følelser. I healing har stener nemlig unike egenskaper, krefter og energier som kan påvirke individet. Å bære en edelsten på hånden som har personlig betydning kan derfor virke styrkende for mange. Hver Monaco ring er som nevnt over dekorert med hver sin unike edelsten. Kanskje dette kan hjelpe deg med å vurdere hvilken ring som er vakrest og mest verdifull for deg?

Planlegger du å fri, er Monaco-ringene også perfekte forlovelsesringer eller frierringer.

Monaco Blue – en beskyttende følgesvenn

Monaco Blue er den eneste ringen i serien som kommer i hvitt gull. Monaco Blue er dekorert med en blå topas i kvadratisk form, omkranset av 36 skinnende diamanter.

Den skinnende, blå topasen får et eksklusivt uttrykk omkranset av glitrende diamanter.

Topas er en av de mest brukte edelstenene i vakre smykker, og kommer i flere farger som hvit (klar), blå, oransje, brun og rosa. Blå topas er blant de vanligste smykkestenene og er som regel en behandlet klar sten, og ikke naturlig blå.

Ønsker du deg en ring som gjør mye ut av seg er Monaco Blue et perfekt valg.

Topas er blant annet kjent for å gi emosjonell støtte. Fordi denne flotte stenen også bidrar til økt velvære og hjelper deg på riktig vei kan en se på edelstenen som en beskyttende følgesvenn.

Blå topas vekker oppsikt, og Monaco Blue er like fin alene som i kombinasjon med andre ringer.

Tips: Skal du snart gifte deg er Monaco Blue perfekt å bære da bruden (etter tradisjonen) skal ha på seg noe lånt, nytt, gammelt og blått.

Monaco Green – beskytter mot negative tanker

Vakre Monaco Green er en feminin gullring i 585 gult gull. Dekorert med en kvadratisk, lysegrønn ametyst i senter er ringen flott både alene og i kombinasjon med andre smykker.

Den grønne ametysten blir garantert et blikkfang på hånden.

Ametyst er en kjent edelsten som ofte brukes i smykker. Med sine beskyttende krefter og egenskaper kan ametysten hjelpe når man står ovenfor vanskelige valg. Er du på jakt etter en spesiell gave til en som fortjener en ekstra oppmuntring er Monaco Green et perfekt valg. Med sine krefter beskytter ametysten nemlig mot stress og negative tanker, og tiltrekker lykke.

Den grønne ametysten med diamanter fordelt på fatningen og skinnen skaper en nydelig og delikat kombinasjon.

Det sies at ametysten har hatt stor nytte for de som praktiserer meditasjon, noe som har gitt stenen stor popularitet i mange år.

Monaco Rose – kjærlighet uten grenser

Monaco Rose i 585 gult gull er dekorert med en skinnende rosenkvarts i senter – en skjønnhet du kan bære på hånden. Rosenkvarts er kjærlighetsstenen blant alle edelstener. Den gir rom for tilgivelse og fred, og symboliserer blind kjærlighet. Stenen kan beskytte mot dårlige vibber og stråler som vi i dag utsettes for fra miljøet og elektronisk utstyr.

Monaco Rose er en svært delikat ring som kombinerer diamanter med en nydelig rosa edelsten.

Fordi rosenkvarts kan brukes til å tiltrekke alle typer kjærlighet, er Monaco Rose ikke bare en perfekt gave til kjæresten, men også familie, venner eller når man skal unne seg selv noe ekstra fint! Skal du gi en kjærlighetsgave er Monaco Rose derfor en sikker vinner.

En drøm av en ring for deg som ønsker det lille ekstra!
Denne feminine og glamorøse ringen blir garantert lagt merke til.

Monaco er en del av The Diamond Icons, en ikonisk kolleksjon som du eksklusivt får kjøpt på nett. Kolleksjonen er inspirert av vakre steder og historiske ikoner, og hvert produkt bærer preg av luksus og eleganse – med et hint av vintage!