Medlemsvilkår for Gullvenner

1. INTRODUKSJON AV GULLVENN:

1.1 Velkommen som Gullvenn hos Gullfunn. Som Gullvenn godtar du følgende vilkår og betingelser:

1.2 Å bli Gullvenn hos oss er gratis og du behøver ikke kjøpe noe for å beholde Gullvenn-medlemskapet ditt.

1.3 Som Gullvenn vil du motta eksklusive tilbud og rabattkoder, tilgang til kampanjer før alle andre og digitale diamantsertifikat ved kjøp av diamanter. Du finner informasjon og oversikt over dine bestillinger under «Min side».  

1.4 Du finner informasjon om hvordan Gullfunn AS behandler dine personopplysninger i Gullfunn’s personvernserklæring her.

2. MEDLEMSKAP:

2.1 Medlemskapet begrenser seg til privatpersoner som registrerer seg med en gyldig e-postadresse, et norsk (+47) mobilnummer og fullt navn (fornavn og etternavn). Du er selv ansvarlig for å oppgi korrekte opplysninger, og å oppdatere disse ved eventuelle endringer. Gullfunn forbeholder seg retten til å kreve skriftlig samtykke.

2.2 Ved å melde deg inn som Gullvenn bekrefter du disse betingelsene. 

2.3 Fordelene av medlemskapet som Gullvenn er personlige, og kan ikke overdras til andre. Gullfunn opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person. 

2.4 Fordelene du får som Gullvenn kan ikke utnyttes eller brukes til gjensalg eller for personlig profitt. 

2.5 Når du velger å bli Gullvenn hos oss blir du bedt om å samtykke til å kontaktes for å motta tilbud og fordeler på valgte kanaler. Du er selv ansvarlig for å velge hvilke kanaler vi kan kontakte deg på derav e-post, SMS og/eller sosiale medier (Facebook og Instagram).

3. SLETTING AV OG ENDRINGER I MEDLEMSKAPET

3.1 Du kan avslutte ditt medlemskap som Gullvenn når som helst ved å kontakte vår kundeservice. Velger du å avslutte ditt medlemskap vil du ikke lenger kunne nyte våre fordeler, og du vil ved fremtidige kjøp handle som gjest.

3.2 Gullfunn kan når som helst endre, avslutte eller begrense fordelene i medlemskapet. Eventuelle endringer vil kommuniseres ut før de trer i kraft via e-post, SMS, sosiale medier eller på nettsiden gullfunn.no, eller flere av disse. Dersom du ikke godtar endringene, har du rett til å avslutte medlemskapet.

4. TJENESTER TILBUDT AV TREDJEPARTER

4.1 Via våre tjenester kan det være mulig for deg som kunde å knytte deg opp mot tjenester tilbudt av andre enn oss (en tredjepart). Dette gjelder f.eks. om du kjøper en vare som skal fraktes til deg eller gjennomfører en betaling. Vi gjør oppmerksom på at tredjeparter kan ha andre vilkår og betingelser enn Gullfunn. Disse må du godta for å bruke produkter eller tjenester som ikke vi tilbyr direkte.  Gullfunn er ikke ansvarlig for tjenester levert av tredjeparter. Hva du gjør med tredjeparts tjenester, er et forhold mellom deg og aktuell tredjepart.

5. KONTAKT

5.1 For eventuelle spørsmål kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema.

Hjemmeside: www.gullfunn.no