Lindas julegavefavoritter

Linda har jobbet som kategorisjef hos Gullfunn i 5 år, og det er hun som kjøper inn alle de flotte produktene vi har i butikkene våre. Hun vet akkurat hva som beveger seg i markedet og har plukket ut de beste julegavene man bør legge under årets juletre for garantert suksess!

«It’s the most wounderful time of the year!”

Linda stråler og kan nesten ikke vente med å vise og fortelle om årets julevarer.

– Jeg bare elsker julen og synes det er ekstra gøy å velge ut varer til denne årstiden, sier hun opprømt. Det ligger så mye forventninger i alle disse små pakkene som ligger under tusenvis av juletrær rundt om i norges langstrakte land, og det er bare så gøy å få lov til å ta en del av dette!

Årest julegave; Hennie diamantserie!

Linda tar frem et lite etui som hun åpner med den største innlevelse.

– Altså, bare se på dette! Utbryter hun.

I etuiet ser vi et smykkesett med stener som nesten blender oss. Er det kanskje diamanter vi ser? Det kan Linda straks bekrefte.

Først ut vil jeg introdusere dere for årets diamantserie tatt inn spesielt for julen: Hennie! Denne flotte, tidløse og stilsikre serien med Wesselton diamanter passer perfekt for kvinnen i ditt liv, forsikrer hun. Serien finnes i hvitt og gult gull i ring, øredobber og kjede.

Hennie finnes i hvitt og gult gull

– Diamanter er kvinnens beste venn! Det er kanskje klisjé, men jeg sier det allikevel, ler Linda.

Hun tar frem enda fler glitrende diamanter og ansiktet hennes glitrer like stort.

– Disse diamantene vil skape et juleminne hun sent vil glemme, forsikrer Linda. Hun blender oss med nydelige ringer, armbånd og halskjeder. Det er rett og slett vanskelig å bestemme hvilken som er finest!

Vakkert hjerte i gult gull med glitrende diamanter

At diamanter er for spesielle anledninger er Linda enig i, men hun mener allikevel at norske kvinner bør være flinkere på å bruke skattene de har i smykkeskrinet.

– Ikke vær redd for å bruke diamantene dine! De varer tross alt evig, smiler hun.

Diamanter er en kvinnes beste venn

Edle, glitrende stener

Diamanter er jo en klassiker og går aldri av moten. Men hva med andre stener, er det noe som man kan gi i julegave?

– Ja absolutt! bekrefter Linda. I år har vi lekt oss mer enn før med andre typer edelstener. Dette er fordi vi ser at slike stener er en stor del av trendbildet, samtidig som designet er klassisk og vil vare i mange år fremover. Jeg vil trekke frem denne serien som er på min personlige ønskeliste; og det er Michelle!

Michelle med røykkvarts og diamanter


– Dette er en herlig serie i gult gull med røykkvarts, forteller hun. Røykkvarts er en halvtransparent edelsten i en lekker, sjokoladebrun farge som lager et vakkert spill i lyset. Sammen med diamantene blir denne et vakkert blikkfang på hånden, sier hun drømmende og tar ringen på seg.

Linda forteller at ørepynten kan brukes på flere måter ved at man man ta av stenene og bruke øreringene alene.

– Dette er supert for da blir de straks mer annvenlige og man har egentlig to ørepynt i én, sier hun. Og Michelleringen er perfekt sammen med disse ringene i forgylt sølv. Skal du virkelig imponere fruen i år kan du jo gi sølvringene i en ekstra gave på morgenen 1. juledag, tipser hun og smiler lurt.

Michelle sammen med årets ringer i forgylt sølv

Vi er ikke ferdige med edelstener riktig enda. Linda ber oss holde oss fast for nå skal hun vise noe som virkelig tar pusten fra en.

– Dette er Jacqueline, sier hun stolt.

Jacqueline er ringen som virkelig imponerer

Med en sober og elegant Morganitt som stråler i en dus rosa farge blir vi straks bergtatt.

– Dette er ringen du skal gi om du virkelig vil imponere, forteller hun. Morganiten er omkranset med 32 glittrende Wesselton diamanter og ringen kommer både i hvitt- og roségull som gir ringen en ekstra glød.

Gaver i alle prisklasser

– Men det er ikke gull alt som glimrer, forteller Linda. Det er viktig at vi har gaver til alle, og i alle prisklasser. Her har jeg trukket frem mine favoritter sølvkolleksjonen, sier hun og viser oss noen smykker som blinger om kapp.

– Her er det perfekte gaver til mamma, søster, venninnen… eller kanskje en førjulsgave til deg selv?

Nydelige ringer i sølv med glitrende zirkoniastener

– Til slutt vil jeg trekke frem noen go’biter fra kolleksjonen til Janne Formoe. Dette er et av våre bestselgende kolleksjoner og vil virkelig glede under årets juletre, forsikrer hun.

Hun tar frem smykker i forgylte toner med spennende strukturer og design. Noen har også stener i regnbuens farger, en trend som Linda sier er aktuell i aller høyeste grad.

Et smykke fra kolleksjonen til Janne Formoe er en sikker vinner under årets juletre!

Linda forteller om at hun alltid har personlig vært glad i smykkene fra kolleksjonen til Janne Formoe, og at hun eier flere eksemplarer selv.

– Jeg har lagt min elsk til smykkene til Janne Formoe, og denne høsten har det kommet spesielt mange flotte nyheter. Jeg bruker dem til hverdag som til fest og kombinerer dem gjerne med både lange og korte kjeder for å skape et spennende uttrykk, avslutter hun.