Konfirmasjon

Det er tid for konfirmasjon og for mange er dette en svært spesiell anledning. Et smykke er en tradisjonsrik gave med betyning, og er noe konfirmanten vil kunne verdsette i årene som kommer. Her finner du våre beste gavetips, samt inspirasjon og ideèr for den store dagen!

Utvalgte gavetips til konfirmanten

Gaven fra nær familie

Gi konfirmanten en gave som han eller hun kan vokse med! Et nydelig diamantanheng eller en stilfull klokke er sikre gavevalg for deg som er et nært familiemedlem. Gå gjerne sammen flere i familien og spleis på en flottere gave, slik at konfirmanten får noe som varer og vil kunne ha glede av lenge.

Gaver under 500kr

Oppdag vårt store utvalg sølvsmykker som vil passe perfekt til en jente eller gutt som er glad i å pynte seg. Dette er perfekte venninnegaver, eller gaver fra tanter og onkler.

Bunadsølv til konfirmanten

Mange stiller stolte i sin bunad for første gang på konfirmasjonsdagen. Enten bunaden er arvet eller sydd ny er bunadsølv en flott gave konfirmanten kan bygge videre på, da det finnes mye tilbehør som ikke nødvendigvis tilhører basispakken for en bunad. Se lekre ringer, øredobber og hårspenner som passer perfekt til bunaden!

De beste gavene til han

Når han skal konfirmeres blir det tradisjonelt sett gitt slipsnåler og mansjettknapper som han vokse med. Men smykker på gutter er svært aktuelt, og et trendy perlekjede eller øredobber med heng vil kunne falle i smak hos han som ikke er redd for å skille seg ut.


Finn mer inspirasjon

4 flotte frisyrer til bunad

Konfirmasjon, 17. mai og andre store begivenheter nærmer seg. Sølvet er pusset og bunaden ligger klar. Men hva gjør man egentlig med håret? Skal man gå for en moderne stil eller mer tradisjonelt? Håret opp eller ned?

5 tips for å holde bunadsveska fin

Veskelåsen på bunadsvesken vil på lik linje som søljene dine bli misfarget over tid. Her finner du våre beste tips om hvordan du holder bunadsveska fin i år etter år!

Huskeliste for deg som skal arrangere konfirmasjon

Å arrangere fest for husets konfirmant krever en del planlegging, og det kan være lurt å begynne tidlig. Her har vi samlet våre beste tips for at dagen skal bli like flott for både deg, gjestene, og selvfølgelig konfirmanten.

Topp 5 diamantsmykker til konfirmanten

Et diamantsmykke er en tradisjonell og sikker konfirmasjonsgave som hun får glede av livet ut, og som kan vare i flere generasjoner. Her deler vi våre topp 5 diamantsmykker til årets flotte og lovende konfirmanter.

7 konfirmasjonsgaver til gutter

Når han konfirmeres og trer inn i voksenlivet er det hyggelig å markere anledningen med noe han kan ha glede av i mange år. Oppdag 10 konfirmasjonsgaver til gutter som er sikre vinnere på den store dagen!

Bli kjent med Nora

Vår bestselgende smykkeserie Nora by Gullfunn er oppkalt etter Nora! Hun ble vi kjent med som 14 åring før hun skule stille som konfirmant våren 2019. Smykkeserien består av ring, øredobber og anheng i gull, der hvert produkt er dekorert med tre skinnende diamanter. Bli kjent med Oslo-jenta vi har navngitt den populære smykkeserien etter.