Bli kjent med Kari på Gullfunn Valberget!

Med stor interesse for mote fra topp til tå, og en butikk full av glitrende diamanter ser Kari frem til å inspirere cruiseturister og faste kunder som kommer innom dem i sommer

Kari ser fram til en sommer med høy trafikk i butikken av både faste og nye kunder.

Midt i hjertet av Stavanger sentrum finner du Gullfunn Valberget, som har over 50 års erfaring innen gullsmedfaget. Sammen med sitt team, har butikksjef Kari skapt en butikk som har et litt annerledes vareutvalg enn de tradisjonelle Gullfunn butikkene.

Hva kan kundene forvente når de kommer til Gullfunn Valberget? 

-Kundene som kommer til vår butikk blir alltid tatt godt imot med et smil og kan forvente seg et stort og godt utvalg av merkevarer ikke alle andre gullsmeder har. Våre ansatte har også flere års bransjeerfaring og et øye for detaljer som kommer godt med når de skal hjelpe kundene med å finne den perfekte gaven, sier Kari.

Hva slags type servicer kan dere tilby?

-Hos oss kan du blant annet få pusset smykkene dine, eller bunadsølvet! Nå nærmer jo 17.mai seg med stormskritt og da er det godt å ha sølvet i orden! Vi tilbyr også utvalgte reparasjoner og gravering direkte i butikken.

Butikken ligger i en av Stavangers travleste gågater- nemlig Kirkegaten

Butikksjef Kari har lang erfaring med salg og reiseliv, og drev egen butikk innen tekstilbransjen før hun fant veien til Gullfunn. Salg og service har alltid vært noe hun har brent for, og derfor elsker hun å guide Valbergets kunder med å finne de perfekte smykkene som matcher deres personlige stil og karakter. Mot sommeren starter også cruisesesongen opp igjen for fullt, og Kari gleder seg stort til å få turister fra alle verdenshjørner innom butikken igjen.

Hva liker du aller best med jobben din? 

-Det beste med jobben min er å se fornøyde kunder, og å kjenne på den gode stemningen som oppstår i butikken. Jeg har også alltid vært interessert i mote fra topp til tå, så det lille ekstra jeg kan hjelpe en kunde med i form av smykker og diamanter betyr mye, sier Kari.  

Hos Gullfunn Valberget i Stavanger finner du kolleksjonen av The Diamond Icons

Som den eneste Gullfunn butikken i Norge har Valberget hele den eksklusive kolleksjonen av The Diamond Icons utstilt. Kolleksjonen består av glamorøse ringer, øredobber og anheng inspirert av vakre steder og historiske ikoner.

I butikken finner du også et stort utvalg av ettertraktede merker som Pandora, Van Bergen og Blossom Copenhagen. Butikken bugner av nyheter og smykker til den etterlengtede sommersesongen, og Kari hjelper deg mer enn gjerne med å finne smykkene som setter prikken over i-en!

Se Karis håndplukkede favoritter til den store sommerfesten: