Julegaver

Julegaver til hele familien
Julegaver til hele familien

Julegaver til store og små

For å finne den perfekte julegaven kan det være nyttig med litt tips og inspirasjon, særlig hvis man skal finne noe som er like gøy å gi som å få. Vakre smykker og tilbehør som varer livet ut, er sikre vinnere under juletreet.
Husk at en gjennomtenkt julegave kan bli et vakkert og betydningsfullt juleminne som vil leve videre i flere generasjoner.

Gullfunns julesortiment bugner av vakre skatter som garantert vil sette følelser i sving. Utforsk vårt julegaveunivers og oppdag våre fineste julegaver til dame, herre og barn!

Bestill gavene nå for levering før jul

Skal du kjøpe julegavene på nett i år, er det viktig å handle i god tid for at gavene skal komme frem til julaften.

Se bestillingsfrister for ditt postnummer ➞

Gi en julegave med mening

Gi en gave med mening til den som har alt. Hos Gullfunn kan du kjøpe gavekort og smykker som både gleder mottaker og hjelper i kampen mot barnekreft. Bidraget til Barnekreftforeningen går til forskning, støttetilbud og informasjonsarbeid om barnekreft.

Les mer om vårt samarbeid med Barnekreftforeningen ➞

Mer inspirasjon til julegavene

Tips til venninnegaver

Miljøbevisste Hanna og Nora på 17 år slår et slag for mindre forbruk og setter fokus på gode materialer som varer!

5 julegaver som varer evig

Om du ser etter noe som virkelig vil imponere under årets juletre har vi 5 gavetips som garantert vil bli årets juleminne! Se våre utvalgte skatter med diamanter og vakre edelstener som hun vil ha glede av i år etter år.

10 bærekraftige julegaver

Julen nærmer seg med stormskritt og mange starter planleggingen av gaver allerede nå. Her har vi har samlet våre 10 beste bærekraftige gavetips!

24 kalendergaver til henne

Å fylle julekalenderen med spennende gaver innenfor et gitt budsjett er en kunst, og krever gjerne god planlegging. Her finner du 24 kalendergaver til henne som passer perfekt til festsesongen!

La deg begeistre av Jacqueline

La deg inspirere av Jacqueline, en eksklusiv og spennende diamantring med en vakker morganittsten i senter. Den skinnende morganitten er omkranset av 32 glitrende diamanter som setter et moderne vintage-preg på ringen!

Grace – en ikonisk skjønnhet

La deg inspirere av Grace, en unik og glamorøs diamantring med et vintage-inspirert uttrykk. Dekorert med 55 glitrende diamanter på totalt 0,50 ct er Grace et perfekt symbol på kjærligheten!

Oppdag smykkeserien Sonja by Gullfunn

Med smykkeserien Sonja tar vi deg med på et magisk eventyr. Sonja by Gullfunn består av matchende ring, øredobber og smykke i gull med skinnende diamanter.