Årets julegaver

La årets julegave bli et betydningsfullt juleminne som vil kunne leve videre i flere generasjoner!

Utforsk vårt julegaveunivers og oppdag våre fineste julegaver til dame, herre og barn. Nå er det i tillegg opp til -50% på en rekke av årets julegaver!

Utvalgte gavefavoritter til henne

Utvalgte gavefavoritter til han

Finn julegavene til hele familien

Utvalgte gavefavoritter til de minste

Gi en julegave med en større mening

Gi en gave med en større mening til den som har alt. Hos Gullfunn kan du kjøpe gavekort og smykker som både gleder mottaker og hjelper i kampen mot barnekreft. Bidraget til Barnekreftforeningen går til forskning, støttetilbud og informasjonsarbeid om barnekreft.

Les mer om vårt samarbeid med Barnekreftforeningen ➞

Mer inspirasjon til årets julegaver

Vinnerne av Gullfunns Drømmejul 2022

Det er trygt å si at i år er julen annerledes. Derfor ønsket vi i Gullfunn å dele litt ekstra juleglede til en helt spesiell familie ved å gi dem julegaver til en verdi av 20 000kr

Josefine dimamantring

Elegant og oval ring med hele 38 skinnende Wesselton diamanter fordelt på kronen og skinnen. I tillegg til at den ovale formen er feminin og klassisk, får den også hendene til å se både lengre og smalere ut.

5 julegaver som varer evig

Om du ser etter noe som virkelig vil imponere under årets juletre har vi 5 gavetips som garantert vil bli årets juleminne! Se våre utvalgte skatter med diamanter og vakre edelstener som hun vil ha glede av i år etter år.

La deg begeistre av Jacqueline

La deg inspirere av Jacqueline, en eksklusiv og spennende diamantring med en vakker morganittsten i senter. Den skinnende morganitten er omkranset av 32 glitrende diamanter som setter et moderne vintage-preg på ringen!

Grace – en ikonisk skjønnhet

La deg inspirere av Grace, en unik og glamorøs diamantring med et vintage-inspirert uttrykk. Dekorert med 55 glitrende diamanter på totalt 0,50 ct er Grace et perfekt symbol på kjærligheten!

Oppdag smykkeserien Sonja by Gullfunn

Med smykkeserien Sonja tar vi deg med på et magisk eventyr. Sonja by Gullfunn består av matchende ring, øredobber og smykke i gull med skinnende diamanter.