Ikoniske diamanter

The Diamond Icons er vår tidløse og glamorøse diamantkolleksjon. Kolleksjonen, som er inspirert av historiske og ikoniske kvinner og steder, er eksklusive på nett.

Ikoniske diamantringer

Elizabeth, Grace og Marilyn er navngitt etter historiske og ekstraordinære ikoner. De enestående ringene er i 585 hvitt gull og er fattet med 3 baguetteslipte diamanter omkranset av glitrende brillianter på både fatningen og skinnen.

Elizabeth diamantring

Elizabeth har 65 glitrende diamanter på totalt 1,00 ct. Ringen utstråler eleganse, glamour og femininitet. Uansett om du har en klassisk og minimalistisk stil eller foretrekker fargerike og mønstrede antrekk, vil den iøynefallende ringen være et vakkert tilskudd. Elizabeth har nemlig et tidløst design som gjør den svært anvendelig.

Den tidløse ringen er vakker både til hverdag og fest – uansett sesong og årstid!

Med tre baguetter i senter som er omkranset av 62 brillianter fordelt på fatningen og ringskinnen, er dette en unik og vakker ring som garantert blir et blikkfang på hånden.

Vi har lagt vår elsk på denne skjønnheten.

Grace diamantring

Grace er en spennende diamantring med 55 glitrende diamanter som totalt utgjør 0,50 ct. Denne enestående ringen er fattet med 24 brillianter på skinnen og 3 baguetteslipte diamanter i senter omkranset av 28 brillianter.

Grace diamantring blir garantert en personlig favoritt!

Ønsker du deg en tidløs og klassisk ring som samtidig gjør mye ut av seg, er Grace et godt valg. Det fine med klassiske diamantringer, er at de ikke er sesongavhengig. Uansett om du skal i juleselskap eller på sommerferie, er det alltid tid og anledning for dine vakreste ringer!

Grace er en nydelig ring du vil ha glede av hele året.

Våg å mikse hvitt og gult gull, det er ingen regel som sier at dette ikke er lov. Et enkelt armbånd i gult gull skaper et nydelig uttrykk sammen med din nye favorittring i hvitt gull!

Marilyn diamantring

Marilyn er en helt spesiell ring med 39 skinnende diamanter på til sammen 0,50 ct, derav 3 baguetteslipte og 36 brilliantslipte. Dette er en perfekt ring hvis du ønsker en ring som har “det lille ekstra”. Med et lite preg av vintage over seg, passer ringen utmerket til alle anledninger.

En nydelig ring som passer enhver anledning!

Marilyn er flott både til forlovelse, når du skal markere en spesiell anledning eller hvis du rett og slett skal unne deg selv noe ekstra fint! Det klassiske uttrykket gjør den svært anvendelig, og lett å kombinere med andre skatter fra smykkeskrinet.

Går du med frieri i tankene er Marilyn også en nydelig og unik forlovelsesring.

Er du usikker på hvilken ring eller modell du skal velge? Ta kontakt med oss! Vi hjelper deg gjerne i fysisk butikk eller via kundeservice og chat på nett.

Ikoniske diamantøredobber

Tidligere antok mange at flotte diamantsmykker var forbeholdt spesielle anledninger og en klassisk stil. I dag derimot, kan man fint pynte seg med ekstravagante smykker også i en hektisk hverdag. La deg inspirere av Elizabeth og Audrey.

Elizabeth øredobber

Elizabeth øredobber og Grace ring.

I tillegg til de unike ringene finner du også Audrey og Elizabeth øredobber i denne ikoniske kolleksjonen. Elizabeth øredobber i 585 hvitt gull har totalt 62 diamanter på til sammen 0,50 ct (31 diamanter på totalt 0,25 ct per øredobb). Elegante og tidløse accessoirer som får ørene til å glitre gjør at du føler deg fin uansett hva du har på deg.

Med en enkel, sort turtleneck er vakre øredobber prikken over i’en – som virkelig løfter antrekket.

La ørene dine glitre med Elizabeth diamantøredobber 0,50 ct.

Audrey øredobber

Audrey kommer i både 585 hvitt gull og 585 gult gull, og er en flott gave når du skal unne deg selv eller en du er glad i litt ekstra luksus. Med 24 glitrende diamanter i to ulike sliper har øredobbene et eksklusivt uttrykk. Hver øredobb har 12 diamanter som hver utgjør 0,25 ct (totalt 0,50 ct). Et perfekt valg hvis du ønsker deg elegante diamantøredobber som er godt synlig i ørene.

Audrey øredobber finnes i både hvitt og gult gull.

Både Audrey og Elizabeth er elegante og iøynefallende øredobber. Foretrekker du øredobber med heng er kanskje Audrey din favoritt?

Audrey øredobber blir garantert et blikkfang!

Husk at du enkelt kan skape ulike uttrykk ved å mikse ulike overflater og metaller, og smykker med og uten diamanter.

Et ikonisk diamantanheng

Elizabeth diamantanheng

Elizabeth diamantanheng er fattet med totalt 31 diamanter. De tre baguetteslipte diamantene i senter er omkranset av 28 glitrende brillianter i to ulike størrelser. I tillegg til å skape et vintage preg over anhenget, skaper dette også et større inntrykk av anhenget som gjør det godt synlig.

Elizabeth anheng leveres uten kjede slik at du selv kan bestemme lengden du ønsker.