Bli kjent med Nora

Vår bestselgende smykkeserie Nora by Gullfunn er oppkalt etter Nora! Hun ble vi kjent med som 14 åring før hun skule stille som konfirmant våren 2019. Smykkeserien består av ring, øredobber og anheng i gull, der hvert produkt er dekorert med tre skinnende diamanter. Bli kjent med Oslo-jenta vi har navngitt den populære smykkeserien etter.

Nora i 2019 før hun skulle konfirmeres

Den aktive jenta fra Oslo er ikke bare en jente vi har navngitt vakre diamantsmykker etter. Nora er også å finne på TikTok-kontoen til Gullfunn Norge, der hun deler favoritter og viser glimt hva sin hverdag som en travel 18-åring.

Følg Nora på vår TikTok! gullfunnorge

Som person beskriver Nora seg selv som en svært sosial. Hun tilbringer mye tid med venner – både på og utenfor håndballbanen. Nora spiller nemlig håndball for Kolbotn, en idrett hun har drevet aktivt med i snart 9 år. I tillegg til håndball, har hun lagt sin elsk på styrketrening som kommer svært godt med i håndballen.
Når helgen ikke går til å spille kamp drar Nora helst på telttur! Oppdag Noras favorittsmykker fra Gullfunn, og la deg inspirere av hennes kreative og lekne stil!

Flotte Nora med forgylte sølvsmykker fra Janne Formoe by PAN Jewelry.
Gjør som Nora og mix & match dine favorittsmykker!

Noras favoritter

Smykkene i Nora-serien har et tidløst design og hvert produkt er dekorert med tre skinnende diamanter. Velg mellom hvitt eller gult gull, eller gå for en mix & match look og kombiner de to.

Nora diamantsett i 375 gult gull.

Tips: Nora-ringen er også en av våre mest populære gaver til konfirmanten! Skal du i konfirmasjon er dette en sikker vinner på gavebordet til henne!

Fordi Nora er en så anvendelig smykkeserie kan produktene enkelt kombineres med andre skatter du har i smykkeskrinet. Oppdag den vakre smykkeserien og finn din favoritt!