Historien om Nora

Vår bestselgende smykkeserie Nora by Gullfunn er oppkalt etter Nora, en 16 år gammel jente fra Oslo. Smykkeserien består av ring, øredobber og anheng i gull, der hvert produkt er dekorert med tre skinnende diamanter. Bli kjent med Oslo-jenta vi har navngitt den populære smykkeserien etter.

Den aktive 16-åringen fra Oslo er ikke bare en jente vi har navngitt vakre diamantsmykker etter. Nora styrer også Snapchat-kontoen til Gullfunn Norge, der hun deler favoritter og tips og svarer på spørsmål fra både nye og trofaste følgere!

Følg Nora på vår snapkonto: gullfunnorge

Som person beskriver Nora seg selv som en svært sosial person. Hun tilbringer mye tid med venner – både på og utenfor håndballbanen. Nora spiller nemlig håndball for Kolbotn, en idrett hun har drevet aktivt med i snart 9 år. I tillegg til håndball, har 16-åringen lagt sin elsk på styrketrening som kommer svært godt med i håndballen.
Når helgen ikke går til å spille kamp drar Nora helst på telttur! Oppdag Noras favorittsmykker fra Gullfunn, og la deg inspirere av hennes kreative og lekne stil!

Noras favoritter

Smykkene i Nora-serien har et tidløst design og hvert produkt er dekorert med tre skinnende diamanter. Velg mellom hvitt eller gult gull, eller gå for en mix & match look og kombiner de to.

Tips: Nora-ringen er også en av våre mest populære gaver til konfirmanten! Skal du i konfirmasjon er dette en sikker vinner på gavebordet til henne!

Fordi Nora er en så anvendelig smykkeserie kan produktene enkelt kombineres med andre skatter du har i smykkeskrinet. Oppdag den vakre smykkeserien og finn din favoritt!