Gullfunns Drømmejul – Konkurranse

Vinn julegaver til en verdi av 20.000,-

Denne julen ønsker vi å overraske en familie som virkelig fortjener å bli gjort stas på. Kjenner du en familie som fortjener litt ekstra oppmerksomhet? Nå har du sjansen! Vinneren mottar julegaver til en verdi av 20 000 kroner og får en overraskelse på døren av Gullfunn.

Fyll ut skjema og nominer en heldig familie her:

Konkurranseregler:
– Eventuell skatt på premie skal betales av vinneren. Premien kan ikke byttes i kontanter eller andre premier.
– Mellomlegg blir ikke utbetalt.
– For å delta i konkurransen må den nominerte være minimum 18 år og bosatt i Norge. Ansatte i Gullfunn AS eller nær familie av ansatte i Gullfunn AS, samt samarbeidspartnere av Gullfunn AS har ikke lov til å delta.
– Ved å delta i konkurransen godkjenner deltager at Gullfunn kan filme, eventuelt bruke bilder/film, samt navnet på deltagere i markedsføring av Gullfunn.
– Nomineringsfrist er 10. desember 2022.
– Dersom du har spørsmål knyttet til konkurransen kan disse sendes til Jeanette.valev@gullfunn.noBli inspirert

Oppdag Grace diamantring

Grace er en unik og glamorøs diamantring med et vintage-inspirert uttrykk. Dekorert med 55 glitrende diamanter på totalt 0,50 ct er Grace et perfekt symbol på kjærligheten!

Gi en gave med mening

La årets julegave være noe spesielt! I samarbeid med barnekreftforeningen har vi laget de vakre Maya-smykkene, som fås både til barn og voksen. Ved kjøp av dette smykket går 50 kr til barnekreftforeningen.

Olivia enstensserie

Olivia by Gullfunn er en tidløs og elegant enstensserie der den skinnende diamanten skaper det luksuriøse, men også klassiske blikkfanget.