Vinnerne av Gullfunns Drømmejul 2022

Det er trygt å si at i år er julen annerledes. Derfor ønsket vi i Gullfunn å dele litt ekstra juleglede til en helt spesiell familie ved å gi dem julegaver til en verdi av 20 000kr.

Vi fikk inn over 1000 nominasjoner på familier som fortjente å oppleve Gullfunns Drømmejul, og de heldige vinnerne ble familien Derraz fra Sandvika!

Snøen hadde nettopp lagt seg som en lun dyne over landskapet på Bærums Verk, og det var iskaldt i luften. Familien Derraz trodde de bare skulle på et cafebesøk med bestemor, men lite visste de at selveste Julenissen gjemte seg i buskene med en overraskelse de sent ville glemme.

– Engasjert ildsjel

“Jeg er full av beundring for hvordan Laila takler hverdagen som småbarnsmor. Hun har full jobb, mann og datter Selma på 4 år. Mannen har flyttet opp hit fra Frankrike og holder på å lære seg norsk. Han står veldig på i jobben sin i et bakeri, og jobber nærmest til alle døgnets tider!

Laila selv jobber i Amnesty og engasjerer seg i tillegg på mange fronter – som tillitsvalgt og som medlem i Røde Kors. Hun er svært aktiv i BARK (barnas røde kors), og bistår på aktiviteter til glede for barn fra forskjellige samfunnslag.
– Familievenn Agnete

“Jeg er så imponert over denne unge familien – opptatt av å gjøre en positiv forskjell i en travel hverdag. Jeg synes rett og slett de står til gull og kunne fortjent en hyggelig juleoppmerksomhet!”
– Familievenn Agnete

Lille Selma på 4 år fikk et varmt møte med selveste Julenissen og et juleminne hun vil ha med seg i mange år fremover. Begeistringen var stor da hun innså at alle de rosa eskene med smykker var til nettopp henne, og den takknemlige lille jenta var rask med å gi en stor bamseklem til Julenissen.