Skal du fri? Dette er ringene som sier “ja”!

Har du funnet din utkårede, men mangler den perfekte ringen? La deg inspirere av 6 praktfulle forlovelsesringer med unike særtrekk og iøynefallende detaljer!

1. Grace

Med sine 55 glitrende diamanter skaper Grace et glamorøst blikkfang.

Grace diamantring finnes i både 585 hvitt gull og 585 gult gull. Den vakre ringen har 55 glitrende diamanter med en total caratvekt på 0,50 ct. Grace er en del av vår ikoniske diamantkolleksjon, The Diamond Icons, og er en av våre mest attraktive og elegante diamantringer.

2. Olivia enstensring

Olivia enstensring i 585 hvitt gull med en skinnende diamant i 0,50 ct fattet i seks solide klør.

Enstensringer er den klassiske ringen som mange assossierer med frieri og forlovelse. Derfor føler nok mange at dette er en av de tryggeste ringene å fri med. Enstensringen kjennetegnes av den ene, store diamanten i senter som skaper det vakre blikkfanget.

Er det kanskje i år du skal overraske henne med en stor diamant og livets vakreste spørsmål?

3. Jacqueline med morganitt

Ikoniske Jacqueline med en iøynefallende, rosa morganitt.

Jacqueline er en eksklusiv og spennende flerstensring som finnes i 375 hvitt gull og 375 roségull. Den iøynefallende ringen er dekorert med en eksklusiv, rosa morganittsten i senter som skaper et unikt blikkfang. Den skinnende morganitten er omkranset av 32 glitrende diamanter som setter et moderne vintage-preg over ringen!

4. Alexandra diamantring

Alexandra diamantring 1,12 ct er dekorert med 66 glitrende diamanter som skaper et nydelig blikkfang.

Alexandra er ringen som virkelig imponerer! Den vakre ringen er dekorert med 66 skinnende Wesselton diamanter som til sammen utgjør hele 1,12 ct. En absolutt favoritt som er lekker både alene og sammen med andre smykker!

Akkurat som Grace og Jacqueline, er Alexandra også en del av vår ikoniske diamantkolleksjon, The Diamond Icons. Denne kolleksjonen består av unike smykkeskatter som er navngitt etter historiske ikoner og vakre steder.

Les mer om the Diamond Icons ➞

5. Line diamantring

Vakre Line diamantring i både hvitt og gult gull.

Line er en nydelig ring hvor diamantene er fattet i tre nydelige rosetter. Ringen har et klassisk design med en god og solid skinne, og er perfekt som forlovelsesring da hun kan bære den hver eneste dag. Line er godt synlig på hånden, og er flott å bære på samme hånd som gifteringen!

6. Diamantring med topaz

Nydelig rosettring i 585 hvitt gull med 36 skinnende diamanter i brilliantslip og en nydelig hvit topas i ovalslip i midten

Diamantring er fattet med 36 glitrende diamanter på totalt 0,30 ct. Dette er en vakker diamantring som skinner på hånden og skaper et delikat blikkfangt. Den iøynefallende edelstenen topaz sies å ha kraften til å beskytte og helbrede.

Se alle forlovelsesringer til dame

Tips! Er du usikker på ringestørrelsen kan du lese innlegget Velg riktig ringstørrelse.