5 morgengaver til henne

Fra gammelt av var tradisjonen at morgengaven til bruden skulle fungere som en livsforsikring, noe de færreste har mulighet til i dag. I dag er det derimot vanlig at både brud og brudgom gir hverandre en gave dagen etter bryllupet.

Den perfekte morgengaven til henne bør være personlig, og gjerne noe bruden vil ha glede av livet ut. Se vårt håndplukkede utvalg morgengaver til henne eller la deg inspirere av våre 5 tips under!

1. Diamanthjerter – et symbol på kjærlighet

Få gaver uttrykker mer kjærlighet enn diamanter, som lenge har vært den mest ettertraktede edelstenen. Helt fra antikkens Hellas har diamanten vært kjærlighetens symbol, noe som gjør et diamantsmykke til den ultimate kjærlighetsgaven!

Vakre Clara diamantsmykke i gult gull, 5.998,-
Et diamanthjerte er den perfekte kjærlighetsgaven! På bildet er Sophia diamanthjerte i hvitt gull, 5.998,-

Se alle våre diamanthjerter eller utforsk våre favoritter under.

Se alle diamanthjerter ➞

2. Enstenssmykker

Enstensdiamanter er klassiske, elegante og går aldri av moten! Dessuten er de enkle å bære og kan like fint brukes til hverdag som på fest!
Tips: Har du undersøkt om det finnes diamantøredobber eller -smykke som matcher forlovelsesringen du fikk ditt JA med? Dette viser at morgengaven din er nøye gjennomtenkt!

I enstensserien Olivia finner du matchende anheng, øredobber og ringer i en rekke diamant carat.
Klassiske enstenssmykker fra vår eksklusive serie Olivia by Gullfunn.

Se alle ensstenssmykker fra Olivia by Gullfunn ➞

3. Armbånd som varer evig

Kvinner flest elsker klassiske gullarmbånd! Hva med et nydelig tennisarmbånd med diamanter til dager hun skal pynte seg litt ekstra? Eller en flott armring hun kan bære hver dag? Husk at flotte smykker kan gå i arv generasjon etter generasjon som vil gi stor affeksjonsverdi.

Et nydelig alliansearmbånd med diamanter vil glede henne livet ut, 26.999,-

Se gullarmbånd med og uten diamanter ➞

4. Gjør morgengaven personlig med gravering

Gravering gir gaven personlighet. Hva med stedet dere møttes første gang? Eller noe som betyr noe helt spesielt for dere begge eller din utkårede? Les om hvordan vi hjelper deg med gravering av smykker her. Under finner du et knippe av våre flotte gullanheng som kan graveres.

Les mer om gravering av smykker ➞

5. Elegante diamantøredobber

Smelt hjertet hennes nok en gang med vakre diamantøredobber som er godt synlige i ørene. Dette er en morgengave som garantert vil falle i smak hvis hun har sans for del lille ekstra.

Vakre Elizabeth diamantøredobber i 585 hvitt gull, 13.999,-
Michelle diamantøredobber med røykkvarts er både tidløse og meget tidsriktige, 7.599,-

Se alle diamantøredobber ➞

Finner du ikke det du leter etter? Ta gjerne kontakt med vår kundeservice eller henvend deg til våre dyktige kollegaer i en av våre butikker som gledelig hjelper deg.