Morgengave til henne

Fra gammelt av var tradisjonen at morgengaven til bruden skulle fungere som en livsforsikring, noe de færreste har mulighet til i dag. I dag er det derimot vanlig at både brud og brudgom gir hverandre en gave dagen etter bryllupet.

Den perfekte morgengaven til henne bør være personlig, og gjerne noe bruden vil ha glede av livet ut. Se vårt håndplukkede utvalg morgengaver til henne eller la deg inspirere av våre tips under!

Diamanthjerter – et symbol på kjærlighet

Få gaver oser mer kjærlighet enn diamanter, som lenge har vært den mest ettertraktede edelstenen. Helt fra antikkens Hellas har diamanten vært kjærlighetens symbol, noe som gjør et diamantsmykke til den ultimate kjærlighetsgaven!

Vakre Clara diamantsmykke og diamantring i hvitt gull.
Et diamanthjerte er den perfekte kjærlighetsgaven! På bildet er Clara diamantsmykke og Sonja diamantring.

Hva med et hjertesmykke med diamanter som viser din kjærlighet? Se alle våre diamanthjerter eller utforsk våre favoritter under.

Enstensdiamanter

Enstensdiamanter er klassiske, elegante og går aldri av moten!
Tips: Har du undersøkt om det finnes diamantøredobber eller -smykke som matcher forlovelsesringen du fikk ditt JA med? Dette viser at morgengaven din er nøye gjennomtenkt!

I enstensserien Olivia finner du matchende anheng, øredobber og ringer i en rekke diamant carat.
Klassiske enstensanheng fra Olivia by Gullfunn.

Se vårt brede utvalg enstenssmykker og finn den perfekte morgengaven til henne!

Armbånd som varer evig

Kvinner flest elsker klassiske gullarmbånd! Hva med et nydelig tennisarmbånd med diamanter til dager hun skal pynte seg litt ekstra? Eller en flott armring hun kan bære hver dag? Husk at flotte smykker kan gå i arv generasjon etter generasjon som vil gi stor affeksjonsverdi.

Et nydelig tennisarmbånd med diamanter vil glede henne livet ut!

Gjør morgengaven personlig med gravering

Gravering gir gaven personlighet. Hva med stedet dere møttes første gang? Eller noe som betyr noe helt spesielt for dere begge eller din utkårede? Les om hvordan vi hjelper deg med gravering av smykker her.

Smykker som kan graveres

Finner du ikke det du leter etter? Ta gjerne kontakt med vår kundeservice eller henvend deg til våre dyktige kollegaer i en av våre butikker som gledelig hjelper deg.