5 morgengaver til henne

Fra gammelt av var tradisjonen at morgengaven til bruden skulle fungere som en livsforsikring, noe de færreste har mulighet til i dag. I dag er det derimot vanlig at både brud og brudgom gir hverandre en gave dagen etter bryllupet.

Den perfekte morgengaven til henne bør være personlig, og gjerne noe bruden vil ha glede av livet ut. Se vårt håndplukkede utvalg morgengaver til henne eller la deg inspirere av våre 5 tips under!

Diamanthjerter

Få gaver uttrykker mer kjærlighet enn diamanter, som lenge har vært den mest ettertraktede edelstenen. Helt fra antikkens Hellas har diamanten vært kjærlighetens symbol, og kombinert med en hjerteform blir dette den ultimate kjærlighetsgaven!

Enstenssmykker

Enstensdiamanter er klassiske, elegante og går aldri av moten. Det er derfor et sikkert valg når du skal velge morgengave.
Tips: Har du undersøkt om det finnes diamantøredobber eller -smykke som matcher forlovelsesringen du fikk ditt JA med? Dette viser at morgengaven din er nøye gjennomtenkt!

Armbånd som varer evig

Hva med et nydelig tennisarmbånd med diamanter til dager hun skal pynte seg litt ekstra? Eller en flott armring hun kan bære hver dag? Husk at flotte smykker kan gå i arv generasjon etter generasjon som vil gi stor affeksjonsverdi.

En elegant klokke

Om hun ikke er en type som går mye med smykkker, er en elegant klokke hun kan bruke til alle anledninger et godt alternativ. Velg en klokke av kvalitet, som for eksempel Seiko, som hun vil kunne ha glede av i mange år fremover.

Å gi en klokke i morgengave er også en påminnelse om å ta vare på den dyrbare tiden dere har sammen.

Øyeinfallne øredobber

Komplementer gifteringen med et par nydelige diamantøredobber som er godt synlige i ørene. Dette er en morgengave som garantert vil falle i smak hvis hun har sans for del lille ekstra.

Finner du ikke det du leter etter? Ta gjerne kontakt med vår kundeservice eller henvend deg til våre dyktige kollegaer i en av våre butikker som gledelig hjelper deg.