Morgengave til han

Morgengaven til han bør være personlig, akkurat som morgengaven til henne. Ettersom det er en kjærlighetsgave er det hyggelig med en oppmerksomhet som viser omtanke og mye kjærlighet.

En klassisk herreklokke han kan bære hver dag

Flere av våre herresmykker er perfekt både til hverdag og fest. Hva med en stilig og maskulin klokke fra sin kjære som han kan bære hver dag?

Du finner klokker til han i en rekke prisklasser, farger og modeller. Er det klokke du vurderer å gi i morgengave bør du finne en som passer hans hverdag og livsstil. Vet du hvilke spesifikasjoner som er essensielle for han har du et godt utgangspunkt. Under ser du et utvalg av våre favoritter!

Mansjettknapper

Hva med en morgengave han kan bruke ved penere anledninger? Mansjettknapper er klassisk tilbehør til dressen som enhver mann bør ha i garderoben. Og hvor hyggelig er det ikke at han vil tenke på deg hver gang han pynter seg? Går du for mansjettknapper som kan graveres blir gaven ekstra personlig! 

Flotte mansjettknapper gjør looken komplett.
Mansjettknapper fra Alexander i 585 gult gull med mekanisme i forgylt sølv.

Slipsnål eller slipsklype

En slipsnål eller en slipsklype er et stilig tilbehør som holder slipset på plass. Ikke bare komplementerer en slipsnål antrekket – den er også svært praktisk for å unngå at slipset havner i glasset eller på tallerkenen under middagen.

Bunadskniv og lommeur

Bunadskniv og lommeur er klassiske morgengaver til han. Hvis din utvalgte har bunad er dette en sikker vinner når dere utveksler morgengaver!

Ta gjerne kontakt med oss via vår kundeservice eller besøk en av våre butikker – vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte morgengaven til din kommende ektemann.