5 morgengaver til han

Morgengaven til han bør være personlig og fra hjertet. Ettersom det er en kjærlighetsgave er det hyggelig med en oppmerksomhet som viser omtanke og mye kjærlighet. Her gir vi deg 5 tips til morgengave til han!

En klassisk klokke han kan bære hver dag

Å gi en klokke i morgengave er en vakker påminnelse om å ta vare på den dyrbare tiden dere har sammen. Gå for en klokke som er klassisk i designet, og med kvalitet i urverket slik at han kan ha glede av den i mange år fremover.

Du finner klokker til han i en rekke prisklasser, farger og modeller. Er det klokke du vurderer å gi i morgengave bør du finne en som passer hans hverdag og livsstil. Vet du hvilke funksjoner som er essensielle for han har du et godt utgangspunkt. Under ser du et utvalg av våre favoritter!

Mansjettknapper

Hva med en morgengave han kan bruke ved penere anledninger? Mansjettknapper er klassisk tilbehør til dressen som enhver mann bør ha i garderoben. Og hvor hyggelig er det ikke at han vil tenke på deg hver gang han pynter seg? Går du for mansjettknapper som kan graveres kan du sette et personlig og internt preg på gaven som han vil sette ekstra stor pris på.

Flotte mansjettknapper gjør looken komplett.
Mansjettknapper fra Alexander i 585 gult gull med mekanisme i forgylt sølv.

Slipsnål eller slipsklype

En slipsnål eller en slipsklype er et stilig tilbehør som holder slipset på plass. Ikke bare komplementerer en slipsnål antrekket – den er også svært praktisk for å unngå at slipset havner i glasset eller på tallerkenen under middagen.

Bunadskniv og lommeur

Bunadskniv og lommeur er klassiske morgengaver til han. Hvis din utvalgte har bunad er dette en sikker vinner når dere utveksler morgengaver!

Klassisk smykke

Smykker til menn er i vinden som aldri før, og det er tydelig at denne trenden har kommet for å bli. Overrask din kjære med et klassisk smykke han kan bære med seg livet ut. Går du for et anheng som kan graveres blir gaven ekstra personlig og minnerik!

Ta gjerne kontakt med oss via vår kundeservice eller besøk en av våre butikker – vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte morgengaven til din kommende ektemann.