Hvilken brudestil har du?

Du har endelig funnet drømmekjolen og stilen til den store dagen, men hva med tilbehøret? Her finner du brudesmykker som passer til den bohemske, romantiske og minimalistiske bruden!

Bohem brud

Den bohemske bruden har en avslappet, leken og romantisk stil – gjerne vintage inspirert. Blonder, løst hår og bare ben er typiske kjennetegn som kombineres med en enkel, flagrende kjole og vakre blomster.

Den bohemske bruden har ofte utslått hår eller lett oppsatt hår med en løs fiskebensflette – gjerne kombinert med en enkel blomsterkrans i lyse og naturlige farger. Sminken bør være naturlig med en frisk og sommerlig glød.

Selv om looken er svært avslappet for den bohemske bruden, krever denne stilen som regel mer arbeid og planlegging enn det den gir uttrykk for.

Accessoirer i gult gull og forgylt sølv er typisk for den bohemske stilen. Her finner du våre favorittsmykker til boho bruden.

Brudesmykker til den bohemske

Romantisk brud

Den romantiske bruden kjennetegnes av den karakteristiske prinsessekjolen med stort skjørt eller den typiske havfruekjolen.

Uansett kjolefasong er den romantiske brudekjolen dekorert med vakre blonder. Det er nemlig et sikkert valg når helhetsinntrykket skal være romantisk.

For å gjøre denne brudestilen komplett har vi plukket ut vakre smykkefavoritter til den romantiske bruden, inkludert “something blue…”.

Brudesmykker til den romantiske

Minimalistisk brud

Den minimalistiske bruden er enkel, men svært elegant. Hun bærer gjerne en tidløs kjole i silke eller sateng med rene linjer og et lett brudeslør. Skal du gå for en minimalistisk brudestil er kjolen ofte ermeløs eller off-shoulder. Som denne brudestilen tilsier er også tilbehøret enkelt. Det skal nemlig ikke “skje for mye” ved siden av kjolen.

Vakre enstenssmykker i klassisk hvitt gull eller nøytrale ferskvannsperler som står til den hvite kjolen er perfekte accessoirer til den minimalistiske brudestilen.

Brudesmykker til den minimalistiske