Drømmedag på Kjeller Gård

Drømmer du om en uforglemmelig bryllupsdag? Den opprinnelige sjelen, atmosfæren og sjarmen hos Kjeller Gaard skaper den perfekte rammen rundt den store dagen! 

Lokaler med sjel

Med en vakker lokasjon kan du ha minimalt med dekor og la gjestene nyte stedet som det er! Kjeller Gaard byr på lokaler med høy standard og stilfulle stuer med hvert sitt unike preg, som lar deg skreddersy din drømmedag. Stedet har også en stor, romantisk hage med gressplen som egner seg perfekt til sommeren – med syriner, roser og gamle epletrær.

La pynten følge gårdens fargepalett slik at det hele oppleves harmonisk.
Om man ønsker overnatting er det mer en nok plass hos Kjeller Gaard!

Forbredelser

Når den store dagen endelig er kommet, er Kjeller Gaard det perfekte stedet å gjøre seg klar på! De vakre rommene er også stilmessig tilbakeført til husets storhetstid, og har en unik karakter, med farger og detaljer valgt med omtanke. De åtte soverommene gir deg muligheten til å gjøre alt av forberedelser på et og samme sted sammen med venner og familie. 

Bruk et av rommene til forbredelsene, slik at man unngår stress på selve dagen.
Et av de flotte soverommene på Kjeller Gaard

Dekorasjoner

Når lokasjonen for bryllupet allerede er vakker, bør man prioritere belysning og pynt som vil gi en magisk atmosfære og holde blomstene til det minimale. La ideene dine flyte og følg gårdens fargepalett, slik at det hele oppleves harmonisk. Kjeller Gaard lar deg også selv få velge din leverandør av mat og drikke, som gir deg fleksibiliteten og muligheten til å få akkurat den type mat og servering du måtte ønske. 

Pynt og belysning kan gi en magisk atsomfære til en så vakker lokasjon.
La kjolen stå for WOW faktoren og hold blomstene til det minimale

Kjolen og tilbehøret

Uansett hvilken brudestil du har gått for, er det felles for alle at man ønsker å se og føle seg på sitt aller vakreste på den store dagen. I tillegg til den rette kjolen, håret, sminken og neglene vil smykkene sette den siste prikken over i’en og virkelig gjøre brudelooken komplett!

Elegante brudesmykker kan sette prikken over i’en på en hvilken som helst brudekjole!
Mange velger smykker av kvalitet i for eksempel gull eller sølv slik at de kan brukes ved flere anledninger.

Gården har alle fasiliteter som kreves for å arrangere et fantastisk bryllup!

Ta kontakt med Kjeller Gaard her