6 praktfulle forlovelsesringer

Har du funnet din utkårede, men mangler den perfekte ringen? La deg inspirere av 6 praktfulle forlovelsesringer med unike særtrekk og iøynefallende detaljer!

1. Grace diamantring 0,50 ct

Med sine 55 glitrende diamanter skaper Grace et glamorøst blikkfang.

Grace diamantring finnes i både 585 hvitt gull og 585 gult gull. Den vakre ringen har 55 glitrende diamanter med en total caratvekt på 0,50 ct. Grace er en del av vår ikoniske diamantkolleksjon, The Diamond Icons, og er en av våre mest attraktive og elegante diamantringer.

Les mer om Grace diamantring

2. Olivia enstensring

Olivia enstensring i 585 hvitt gull med en skinnende diamant på 0,50 ct fattet i seks solide klør.

Enstensringer er den klassiske ringen som mange assossierer med frieri og forlovelse. Derfor føler nok mamge at dette er en av de tryggeste ringene å fri med. Enstensringen kjennetegnes av den ene, store diamanten i senter som skaper det vakre blikkfanget.

Er det kanskje i år du skal overraske henne med en stor diamant og livets vakreste spørsmål?

Fra enstensserien, Olivia by Gullfunn, finnes det enstensringer i både 585 gult gull og 585 hvitt gull, og diamantene varierer fra 0,07 ct til 1,00 ct.

Se alle Olivia enstensringer

3. Jacqueline diamantring med morganitt 0,20 ct

Ikoniske Jacqueline med en iøynefallende, rosa morganitt.

Jacqueline er en eksklusiv og spennende flerstensring som finnes i 375 hvitt gull og 375 roségull. Den iøynefallende ringen er dekorert med en eksklusiv, rosa morganittsten i senter som skaper et unikt blikkfang. Den skinnende morganitten er omkranset av 32 glitrende diamanter som setter et moderne vintage-preg over ringen!

Les mer om Jacqueline diamantring

4. Hennie diamantring 0,25 ct

Hennie diamantring 0,25 ct er dekorert med 9 glitrende diamanter som skaper et nydelig blikkfang.

Hennie diamantring finnes i 375 hvitt gull og 375 gult gull. Den vakre ringen er dekorert med 9 glitrende diamanter som har en total caratvekt på 0,25 ct. Hennie passer perfekt for den moderne kvinnen med sans for det klassiske og stilsikre. En absolutt favoritt som er lekker både alene og sammen med andre smykker!

Hennie diamantring kan gjerne kombineres med tilhørende øredobber og smykke fra samme smykkeserie, Hennie by Gullfunn. Hva med å overraske din utkårede med øredobber og anheng som matcher forlovelsesringen i morgengave?

Les mer om Hennie diamantserie ➞

5. Elizabeth diamantring 1,00 ct

Elizabeth, en unik og ekstravagant diamantring som garantert vil imponere!

Elizabeth diamantring er fattet med 65 glitrende diamanter på totalt 1,00 ct. Ringen har mye utforming, og utstråler eleganse, glamour og femininitet. Den iøynefallende ringen blir et vakkert tilskudd uansett antrekk og anledning. Elizabeth har nemlig et klassisk, men også tidsriktig uttrykk som gjør den svært anvendelig.

Akkurat som Grace og Jacqueline, er Elizabeth også en del av vår ikoniske diamantkolleksjon, The Diamond Icons. Denne kolleksjonen består av unike smykkeskatter som er navngitt etter historiske ikoner og vakre steder.

Les mer om the Diamond Icons ➞

6. Lykke diamantring 0,15 ct

Lykke er en nydelig ring med en skinnende, prinsesseslipt diamant og finnes i både 375 hvitt gull og 375 gult gull. Ringen har et klassisk design med en god og solid skinne, og er perfekt som forlovelsesring da hun kan bære den hver eneste dag. Lykke er godt synlig på hånden, og er flott å bære på samme hånd som gifteringen!

Se alle forlovelsesringer til dame

Tips! Er du usikker på ringestørrelsen kan du lese innlegget Velg riktig ringstørrelse.