Gi en gave med mening

Vi i Gullfunn er stolte av å samarbeide med Barnekreftforeningen, og sammen med Maya har vi laget et smykke hvor 50kr går direkte til foreningen. Gi en gave med større mening, og som bidrar til at barn og unge overlever kreft.

Møt Maya

Maya var 11 år gammel da hun fikk diagnosen leukemi. Sykdommen snudde opp ned på livet hennes. I årene som fulgte gikk hun gjennom tøff kreftbehandling, og en sorg over alle de nye utfordringene som meldte seg.
«Da jeg var syk drømte jeg om å kunne være som alle de andre barna, og å kunne skate sammen med vennene mine!»
I dag er Maya 14 år. Hun er en frisk og livsglad jente. Håret har vokst ut, matlysten er tilbake, og hun kan endelig skate med vennene sine igjen.

Maya hjertesmykke finnes både til barn og voksen

Sammen med Maya har vi laget dette nydelige hjertesmykket i sølv. Smykket symboliserer samhold og kjærlighet og er en perfekt gave om du vil gi noe med en dypere mening. Ved kjøp av dette hjertesmykket går nemlig 50kr uavkortet til Barnekreftforeningen, og bidrar til håp for barn som Maya!

En annerledes morsdagsgave

La årets morsdagsgave være noe spesielt og med mening. Vi lever i et land hvor vi har mange privilegier og mange sier at de “ikke ønsker seg noe”. Et Maya-smykke er en flott gave til den som har alt, og selve symbolet på en mors forhold til et barn.

Perfekt til “den som har alt”!
Et kort med informasjon om Barnekreftforeningen og Maya medfølger smykket

Gi direkte til Barnekreftforeningen

Du kan også hjelpe ved gi et bidrag direkte til barnekreftforeningen gjennom vipps eller kontooverførsel:

Vippsnummer: 02099
Gavekonto: 7058 09 33333

I 2020 samlet Gullfunn og våre kunder inn hele 718.225 kr til Barnekreftforeningen.
Vi er stolte over vårt samarbeid og alle bidrag fra våre kunder. Bidraget har gitt Barnekreftforeningen muligheten til å hjelpe flere barn og ungdom med kreft og deres familier.