Lukk
Du har ingen varer i din handlekurv.
Søk
Filtre

Forlovelsesring

banner

Å fri med frierring er blitt stadig mer populært i Norge. Tradisjonen kommer opprinnelig fra USA og England der man frir til sin utkårede og overrekker ringen til vedkommende dersom han eller hun gir sitt ja. Frierringen, eller forlovelsesringen, bæres på venstre hånd rundt ringfingeren. Etter at man er blitt gift kan man velge å fortsatt bære den på venstre hånd eller sette den sammen med gifteringen som bæres på høyre hånd.

Skal du fri til henne, er det vanlig å velge en frierring i hvitt gull eller gult gull, med en eller flere diamanter. Enstensring og alliansering er eksempler på populære forlovelsesringer. 

En annen typisk tradisjon i Norge er å fri med gifteringene. Disse har en noe enklere utførelse enn de typiske forlovelsesringene som du finner her.

Det som er viktig når du er på utkikk etter forlovelsesring er å velge riktig ringstørrelse. Vi kan også hjelpe deg med dette i butikk. Vi har dessuten 30 dagers bytte- og angrerett på ringer kjøpt i nettbutikken med unntak av varer som er merket med spesialbestilling.

Filtre

Vis som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Filtrer etter:

Fjern Alle
Min: kr 999,00 Max: kr 69 999,00
kr999 kr69999