Skal du fri denne julen? Se våre 5 beste tips!

Julen er årets største høytid for frieri, og stadig flere bruker jul og nyttår som anledning til å fri til sin utkårede. Her viser vi 5 spennende forlovelsesringer som sier “JA!” både under julemiddagen og når klokken slår tolv på nyttårsaften.

Line diamantring

Vakre Line diamantring i 375 hvitt gull.

Tidløs og feminin ring med 27 skinnende Wessselton diamanter på totalt 0,25 ct. Diamantene er fattet i rosetter som gir ringen et romantisk preg, som passer utmerket til å fri med.

Josefine diamantring

Josefine diamantring er ringen som sier “ja”!

Elegant oval ring med hele 38 skinnende Wesselton diamanter fordelt på kronen og skinnen. I tillegg til at den ovale formen er feminin og klassisk, får den også hendene til å se både lengre og smalere ut. Det tidløse designet gjør at Josefine varer livet ut og kan gå i arv i flere generasjoner, og passer derfor perfekt som frierring eller forlovelsesring.

Jacqueline diamantring

Vakre Jaqcueline diamantring med morganittsten i senter.

Jacqueline er en spennende og annerledes flerstensring med en skinnende rosa morganitt i senter, omkranset av 32 glitrende diamanter på totalt 0,20 ct. Den nydelige ringen passer utmerket til en stilsikker kvinne som liker å skille seg ut i mengden.

Grace diamantring

Grace diamantring er nydelig som forlovelsesring eller frierring.

Grace diamantring har 55 skinnende diamanter på totalt 0,50 ct. Den vakre ringen er en del av vår ikoniske diamantkolleksjon, The Diamond Icons, og er en av årets bestselgende diamantringer. Det er ingen tvil om at vintage-inspirerte smykker har kommet for å bli, og diamantringer som bærer dette uttrykket har derfor blitt populære forlovelsesringer.

Olivia enstensring

Olivia enstensring i 585 hvitt gull 0,20 ct.

Enstensringer er den typiske ringen som de fleste assossierer med frieri og forlovelse, og kan derfor føles som en av de tryggeste ringene å fri med. Olivia enstensringer finnes i både 585 gult gull og 585 hvitt gull, og diamantene varierer fra 0,07 ct til 1,00 ct.

Er det kanskje i år du skal overraske henne med en stor diamant under juletreet?

Er du usikker på ringstørrelsen kan du lese innlegget “Slik finner du riktig ringstørrelse“.