Frieri i julen

Julen er årets største høytid for frieri, og stadig flere bruker jul og nyttår som anledning til å fri til sin utkårede. Her viser vi 5 spennende forlovelsesringer som sier “JA!” både under julemiddagen og når klokken slår tolv på nyttårsaften.

1. Hennie diamantring 0,25 ct

Hennie diamantring finnes i 375 hvitt gull og 375 gult gull. Den vakre ringen er dekorert med 9 glitrende diamanter som har en total caratvekt på 0,25 ct. Hennie diamantring passer perfekt for den moderne kvinnen med sans for det klassiske og stilsikre. En absolutt favoritt som er lekker både alene og sammen med andre smykker!

Hennie diamantring i 375 hvitt gull vil garantert bli lagt merke til!

Les mer om Hennie diamantserie ➞

2. Jacqueline diamantring med morganitt 0,20 ct

Jacqueline er en spennende og annerledes flerstensring med en skinnende rosa morganitt i senter, omkranset av 32 glitrende diamanter på totalt 0,20 ct. Den nydelige ringen, som allerede har blitt en favoritt blant oss, passer utmerket til en stilsikker kvinne som også liker å skille seg ut i mengden.

Vakre Jaqcueline diamantring med morganittsten i senter, 10.999 kr.

Les mer om Jaqcueline diamantring

3. Grace diamantring 0,50 ct

Grace diamantring har 55 skinnende diamanter på totalt 0,50 ct. Den vakre ringen er en del av vår ikoniske diamantkolleksjon, The Diamond Icons, og er en av årets bestselgende diamantringer. Det er ingen tvil om at vintage-inspirerte smykker har kommet for å bli, og diamantringer som bærer dette uttrykket har derfor blitt populære forlovelsesringer.

Grace diamantring er nydelig som forlovelsesring eller frierring.

Les mer om Grace diamantring

4. Olivia enstensring

Enstensringer er den typiske ringen som de fleste assossierer med frieri og forlovelse, og kan derfor føles som en av de tryggeste ringene å fri med. Olivia enstensringer finnes i både 585 gult gull og 585 hvitt gull, og diamantene varierer fra 0,07 ct til 1,00 ct.
Er det kanskje i år du skal overraske henne med en stor diamant under juletreet?

Olivia enstensring i 585 hvitt gull 0,50 ct.

Se alle Olivia enstensringer

5. Clara diamantring 0,11 ct

Clara er en rund diamantring med 50 glitrende diamanter. Den tidløse ringen, som sitter helt nydelig på hånden, finnes i både 375 hvitt gull og 375 gult gull.
Tips: Hvis du skal fri til din kjære med Clara diamantring, kan du overraske henne med tilhørende Clara diamanthjerte i morgengave.

Vakre Clara diamantring i 375 hvitt gull.

Er du usikker på ringstørrelsen kan du lese innlegget “Slik finner du riktig ringstørrelse“.