Fargerike smykker

Våren er en tid for fornyelse og friskhet, og det er intet unntak når det gjelder smykker å omfavne nye farger og stiler. Farger har tatt smykkeverdenen med storm, og her er noen av vårens farger som du kan forvente å se mer av.


Våre favoritter

Blå er en tidløs farge som alltid vil være en klassiker, men i år ser vi mer av den lyseblå tonen som minner om en klar, himmelblå dag. Denne fargen fungerer godt med både sølv og gull, og den kan legge til en friskhet til ethvert antrekk.


Grønt er en allsidig farge som kan variere fra myke nyanser av mintgrønt til dype skoggrønne toner. Det er en farge som representerer fornyelse og vekst, og det gjør den til en naturlig passform for våren. Grønne steiner som for eksempel smaragd er populære valg.

Lilla er en annen farge som ofte dukker opp på våren. Denne fargen kan variere fra dyp aubergine til lyse lavendeltoner, og den kan legge til en sofistikert touch til ethvert antrekk.


Oransje er en livlig farge som kan være litt skremmende å bære for noen, men når den brukes riktig, kan den legge til en fargerik touch til ethvert antrekk. Oransje kan variere fra myke, pastellfarger til dype, brennende nyanser.


Følg oss på @gullfunnorge