Diamantunivers

I vårt diamantunivers kan du finne diamanter til uansett anledning. Enten du planlegger et frieri eller ønsker deg et nydelig diamantsmykke, så kan du finne inspirasjonen du leter etter her.

Populære diamantkategorier

Utvalgte diamantkupp

Et knippe utvalg av våre diamantfavoritter og diamantkupp akkurat nå!

Gi en gave som varer evig

Diamantsmykker har historisk sett vært sett på som kjærlighetsgaver da de er svært verdifulle. Ved å gi diamanter gir du noe som mottakeren har glede av hele livet, og smykket kan gå videre i generasjoner.

Praktfulle diamantringer

Diamanten er et symbol på evighet, så om du skal du markere en spesiell anlednig som et frieri eller en bryllupsdag er en skinnende diamantring et perfekt alternativ!

Fargerike edelstener

Utforsk vårt spennende utvalg diamantsmykker med vakre, fargerike edelstener som smaragd, tanzanitt, topas og ametyst. Finn stenen som passer din personlighet og stil!

Sorte diamanter

Er du glad i å skille deg ut er sorte diamanter et godt valg for deg. Sorte diamanter er ofte forbundet med eleganse, styrke og sjeldenhet.

Allianseringer

Skap din egen allianse og tilføy en diamant ved store anledninger eller livshendelser. Mange velger å legge til en diamant på sin ring eller på sitt armbånd ved jubileum, bryllupsdager eller som fødegave.


Finn mer inspirasjon

Hva er en hydrotermisk smaragd?

La deg inspirere av den elegante smykkeserien, Michelle, med en skinnende hydrotermisk smaragd i senter som skaper det elegante blikkfanget. Dekorert med glitrende diamanter fattet med solide klør i 585 gult gull vil den iøynefallende grønne smykkeserien løfte ethvert antrekk.

Hva er en rekkering?

Johanne er en tidløs og klassisk rekkering dekorert med 19 glitrende diamanter på skinnen. Den vakre og anvendelige ringen finnes i både hvitt og gult gull, og har en nett og feminin utforming. La deg inspirere av den klassiske skjønnheten som passer til enhver anledning.

Hvorfor er diamanter så verdifulle?

Diamanter er noe vi forbinder med luksus, overklasse og noe som er svært verdifullt og kostbart. Men hvorfor er diamanten egentlig så verdifull?

Bli kjent med Nora

Vår bestselgende smykkeserie Nora by Gullfunn er oppkalt etter Nora! Hun ble vi kjent med som 14 åring før hun skule stille som konfirmant våren 2019. Smykkeserien består av ring, øredobber og anheng i gull, der hvert produkt er dekorert med tre skinnende diamanter. Bli kjent med Oslo-jenta vi har navngitt den populære smykkeserien etter.

Gjør et unikt valg og gå for sorte diamanter

En sort diamant er virkelig et unikt valg som passe de som elsker å skille seg ut. Disse unike steinene er den typen utsmykning som gjør inntrykk og framstår elegante, mystiske og litt rocka!

Topp 5 diamantsmykker til konfirmanten

Et diamantsmykke er en tradisjonell og sikker konfirmasjonsgave som hun får glede av livet ut, og som kan vare i flere generasjoner. Her deler vi våre topp 5 diamantsmykker til årets flotte og lovende konfirmanter.

Forlovelseringer som passer til ditt stjernetegn

En diamantring er en investering og et smykke som skal vare livet ut, gjerne i flere generasjoner. Her deler vi 5 bestselgende diamantringer som både vi og kundene våre har lagt sin elsk på.

Josefine dimamantring

Elegant og oval ring med hele 38 skinnende Wesselton diamanter fordelt på kronen og skinnen. I tillegg til at den ovale formen er feminin og klassisk, får den også hendene til å se både lengre og smalere ut.

Lær mer om edelstener

Edelstenssmykker er skjønne, vakre og sjeldne! De kommer også med vakker symbolsk betydning og har egne unike egenskaper. Lurer du på hva edelstenssmykkene dine symboliserer?

Grace – en ikonisk skjønnhet

La deg inspirere av Grace, en unik og glamorøs diamantring med et vintage-inspirert uttrykk. Dekorert med 55 glitrende diamanter på totalt 0,50 ct er Grace et perfekt symbol på kjærligheten!

La deg imponere av Michelle med tanzanitt

La deg inspirere av den iøynefallende smykkeserien, Michelle, dekorert med diamanter og en eksklusiv, lilla tanzanitt. Den skinnende edelstenen skaper et særlig feminint og uimotståelig blikkfang mot solkysset sommerhud.

Moissanite – den nye diamanten

La deg inspirere av vakre Julie ring som er dekorert med glitrende diamanter og en fantastisk moissanite i senter. Den skinnende stenen skaper et glamorøst og uimotståelig blikkfang på hånden!

Oppdag smykkeserien Sonja by Gullfunn

Med smykkeserien Sonja tar vi deg med på et magisk eventyr. Sonja by Gullfunn består av matchende ring, øredobber og smykke i gull med skinnende diamanter.