Diamantunivers

I vårt diamantunivers kan du finne diamanter til uansett anledning. Enten du planlegger et frieri eller ønsker deg et nydelig diamantanheng, så kan du finne inspirasjonen du leter etter her.

Populære diamantringer

Et knippe utvalg av våre diamantfavoritter og bestselgere.

Forlovelsesringen som gir “JA”

Frieriet er et av livets store øyeblikk, noe som fortjener en nydelig diamantring.


Gifteringene for evigheten

Her finner du drømmeringene som skal symbolisere deres evige kjærlighet og troskap.

Lekre diamantanheng

Et vakkert diamantanheng kan være prikken over i’en på et antrekk, og er også en flott gave til hun/han som har alt.


Diamanter på medlemstilbud

Er du Gullvenn av oss, så får du en rekke gode tilbud.

Har du møtt Michelle?

Disse fargerike diamantstenene er klassiske og elegante til enhver anledning.

Josefine dimamantring

Elegant og oval ring med hele 38 skinnende Wesselton diamanter fordelt på kronen og skinnen. I tillegg til at den ovale formen er feminin og klassisk, får den også hendene til å se både lengre og smalere ut.

Lær mer om den elegante smykkestenen onyx

La deg inspirere av den iøynefallende smykkeserien, Michelle, dekorert med diamanter og en eksklusiv, lilla tanzanitt. Den skinnende edelstenen skaper et særlig feminint og uimotståelig blikkfang mot solkysset sommerhud.

La romantikken blomstre med Line diamantring

Line by Gullfunn er en romantisk og feminin ring med med 27 brilliantslipte diamanter på totalt 0,25 ct. Den iøynefallende ringen har 3 rosetter hvorpå diamantene virkelig kommer i fokus.

Gjør et unikt valg og gå for sorte diamanter!

En sort diamant er virkelig et unikt valg som passe de som elsker å skille seg ut. Disse unike steinene er den typen utsmykning som gjør inntrykk og framstår elegante, mystiske og litt rocka!

Hva er en rekkering?

Johanne er en tidløs og klassisk rekkering dekorert med 19 glitrende diamanter på skinnen. Den vakre og anvendelige ringen finnes i både hvitt og gult gull, og har en nett og feminin utforming. La deg inspirere av den klassiske skjønnheten som passer til enhver anledning.

Lær mer om edelstener

Edelstenssmykker er skjønne, vakre og sjeldne! De kommer også med vakker symbolsk betydning og har egne unike egenskaper. Lurer du på hva edelstenssmykkene dine symboliserer?

Moissanite – den nye diamanten

La deg inspirere av vakre Julie ring som er dekorert med glitrende diamanter og en fantastisk moissanite i senter. Den skinnende stenen skaper et glamorøst og uimotståelig blikkfang på hånden!

La deg imponere av Michelle med tanzanitt

La deg inspirere av den iøynefallende smykkeserien, Michelle, dekorert med diamanter og en eksklusiv, lilla tanzanitt. Den skinnende edelstenen skaper et særlig feminint og uimotståelig blikkfang mot solkysset sommerhud.

Hva er en hydrotermisk smaragd?

La deg inspirere av den elegante smykkeserien, Michelle, med en skinnende hydrotermisk smaragd i senter som skaper det elegante blikkfanget. Dekorert med glitrende diamanter fattet med solide klør i 585 gult gull vil den iøynefallende grønne smykkeserien løfte ethvert antrekk.

Topp 5 diamantsmykker til konfirmanten

Et diamantsmykke er en tradisjonell og sikker konfirmasjonsgave som hun får glede av livet ut, og som kan vare i flere generasjoner. Her deler vi våre topp 5 diamantsmykker til årets flotte og lovende konfirmanter.

Se våre 5 vakreste diamantringer

En diamantring er en investering og et smykke som skal vare livet ut, gjerne i flere generasjoner. Her deler vi 5 bestselgende diamantringer som både vi og kundene våre har lagt sin elsk på.

Tidløse enstensdiamanter

Olivia by Gullfunn er en tidløs og elegant enstensserie der den skinnende diamanten skaper det luksuriøse, men også klassiske blikkfanget.

La deg begeistre av Jacqueline

La deg inspirere av Jacqueline, en eksklusiv og spennende diamantring med en vakker morganittsten i senter. Den skinnende morganitten er omkranset av 32 glitrende diamanter som setter et moderne vintage-preg på ringen!

Grace – en ikonisk skjønnhet

La deg inspirere av Grace, en unik og glamorøs diamantring med et vintage-inspirert uttrykk. Dekorert med 55 glitrende diamanter på totalt 0,50 ct er Grace et perfekt symbol på kjærligheten!