Diamantunivers


Diamantdager 3. – 8. mai

Vi har diamantdager på Gullfunn.no og i alle våre butikker i perioden 3. – 8. mai. Hele denne perioden får du 25% rabatt på ALLE diamantsmykker.


Utvalgte flerstensringer

Topp 5 diamantsmykker til konfirmanten

Et diamantsmykke er en tradisjonell og sikker konfirmasjonsgave som hun får glede av livet ut, og som kan vare i flere generasjoner. Her deler vi våre topp 5 diamantsmykker til årets flotte og lovende konfirmanter.

Topp 5 diamantringer

En diamantring er en investering og et smykke som skal vare livet ut, gjerne i flere generasjoner. Her deler vi 5 bestselgende diamantringer som både vi og kundene våre har lagt sin elsk på.

Diamantslip

Hver eneste diamantslip, eller diamantform, har sin egen skjønnhet, og det er individuelt hvilken slip som foretrekkes! Lær mer om diamantslip her.

Oppdag Clara diamantserie

Clara by Gullfunn er en av våre bestselgende smykkeserier som består av en klassisk ring og et nydelig hjerteanheng. De unike smykkene er fattet med mange, glitrende diamanter og finnes i både hvitt og gult gul.

Oppdag Olivia enstensserie

Olivia by Gullfunn er en tidløs og elegant enstensserie der den skinnende diamanten skaper det luksuriøse, men også klassiske blikkfanget.

Oppdag Hennie diamantserie

Hennie by Gullfunn er en klassisk, men også tidsriktig diamantserie av matchende ring, øredobber og halssmykke. Oppdag smykkeserien som vil glede, røre og imponere henne!

Oppdag Jacqueline diamantring

La deg inspirere av Jacqueline, en eksklusiv og spennende diamantring med en vakker morganittsten i senter. Den skinnende morganitten er omkranset av 32 glitrende diamanter som setter et moderne vintage-preg på ringen!

Oppdag Grace diamantring

La deg inspirere av Grace, en unik og glamorøs diamantring med et vintage-inspirert uttrykk. Dekorert med 55 glitrende diamanter på totalt 0,50 ct er Grace et perfekt symbol på kjærligheten!

Blossom diamantserie

Blossom er en spennende serie som består av smykker med diamanter fattet i nydelige rosetter. Serien kommer i både 585 hvitt gull og 585 gult gull.

Ikoniske diamanter

The Diamond Icons er en ikonisk diamantkolleksjon av tidløse, glamorøse og iøynefallende ringer, øredobber og anheng.

Monaco flerstensringer

Monaco flerstensring er inspirert av sydlige strøk og den friske atmosfæren ved havet – komplettert med et vakkert vintage uttrykk!

Oppdag smykkeserien Sonja by Gullfunn

Med smykkeserien Sonja tar vi deg med på et magisk eventyr. Sonja by Gullfunn består av matchende ring, øredobber og smykke i gull med skinnende diamanter.

Oppdag Victoria by Gullfunn

La deg inspirere av Victoria, en klassisk og moderne diamantring med 21 glitrende diamanter på totalt 0,20 ct. Ringen finnes i 585 gult gull og 585 hvitt gull.

Historien om Nora

Vår bestselgende smykkeserie til konfirmanten er oppkalt etter 16 år gamle Nora. Bli bedre kjent med Oslo-jenta som også styrer vår Snapchat-konto.