Blossom diamantserie

Blossom er en spennende diamantserie som består av nydelige rosettsmykker i både 585 hvitt gull og 585 gult gull. Oppdag de vakre smykkene som er perfekte gaver når du skal markere en spesiell anledning!

Med Blossom tilbyr vi spennende rosettsmykker fattet med skinnende diamanter, og med sitt tidløse design og riktig vedlikehold vil de vakre smykkene vare livet ut.

Blossom diamantring og -anheng tilfører antrekket spennende detaljer som passer uansett årstid og anledning!

Rosettsmykker er tidløst og klassisk. Smykk opp den du vil glede med hele serien på totalt 0,72 ct, eller velg favoritten som enkelt kan bæres med gamle skatter fra smykkeskrinet.

Blossom diamantserie i 585 gult gull.

Uansett om du velger ringen, øredobbene, smykket eller går for hele serien har du en vakker kjærlighetsgave for å markere en spesiell anledning.

Kjøp Blossom diamantserie

Blossom diamantring 0,24 ct

Blossom diamantring 0,24 ct i 585 hvitt gull og 585 gult gull.

Blossom ring har 7 brilliantslipte diamanter på totalt 0,24 ct fattet i en vakker rosett. Ringen har en god og rett skinne som er hele 4 mm bred. Dette skaper et kraftig uttrykk og gjør den godt synlig på hånden.

Blossom ring i 585 hvitt gull.

Blossom ring kan målforandres to størrelser opp og to størrelser ned. For eksempel kan størrelse 52 maksimum målforandres opp til 54 og ned til størrelse 50. Du kan nemlig målforandre ringer til oddetallstørrelser selv om ringen kun kan kjøpes i partallstørrelser. Målforandrer du en ring i størrelse 54 ned til størrelse 53, blir dette én størrelse ned. Våre butikker hjelper deg gjerne hvis målforandring er nødvendig.

Tips: Er du usikker på ringstørrelsen til deg selv eller den du skal overraske, kan du lese innlegget “Slik finner du riktig ringstørrelse“.

Blossom ring i 585 gult gull.

Har du planer om å fri til din kjære er Blossom en spennende og annerledes forlovelsesring som alltid vil være i tiden. Det klassiske designet gjør ringen enkel å kombinere med andre smykker, samtidig som den er vakker og godt synlig hvis hun bærer den alene.

Blossom diamantsmykke 0,24 ct

Et nydelig rosettanheng er en flott gave som vil glede henne livet ut.

Anhenget i Blossom-serien har et klassisk uttrykk og er en elegant detalj til både hverdag og fest. Fordi rosettsmykker aldri går av moten er dette et vakkert smykke som kan gå i arv generasjon etter genrasjon.

Vakre Blossom rosettsmykke med diamanter i hvitt og gult gull.

Blossom diamantøredobber 0,24 ct

Blossom diamantøredobber er fattet med 7 diamanter på totalt 0,12 ct i hver øredobb. Diamantvekten utgjør derfor 0,24 ct totalt, fordelt på to øredobber. De vakre rosettene er svært tidløse og anvendelige, samtidig som de er godt synlig i ørene. Blossom diamantøredobber finnes i både 585 gult gull og 585 hvitt gull.

Blossom øredobber i 585 gult gull med diamanter 0,24 ct skaper et nydelig blikkfang i ørene!
De nydelige diamantøredobbene i Blossom-serien vil garantert synes i ørene.