Barnekreftforeningen

Hjelp oss å hjelpe!

Barnekreftforeningen støtter forskning, støttetilbud og informasjonsarbeid om barnekreft. September er den internasjonale Barnekreftmåneden. I den anledning går 50,- kr uavkortet til Barnekreftforeningen ved kjøp av disse smykkene:

Maya smykket

Maya smykket kommer i 925 forgylt sølv og 925 rhodinert sølv, og er navngitt etter 14 år gamle Maya som har overlevd kampen mot leukemi. Ved kjøp av dette smykket går 50 kr uavkortet til Barnekreftforeningen.

Dette er Maya:
Maya var 11 år gammel da hun fikk diagnosen leukemi. Sykdommen snudde opp ned på livet hennes. I årene som fulgte gikk hun gjennom tøff kreftbehandling, og en sorg over alle de nye utfordringene som meldte seg. 

«Da jeg var syk drømte jeg om å reise, få håret tilbake, være som alle de andre barna. Jeg ville spise god mat uten å være kvalm og kaste opp, og å kunne skate sammen med vennene mine»

I dag er Maya 14 år. Hun er en frisk og livsglad jente. Håret har vokst ut, matlysten er tilbake, og hun kan endelig skate med vennene sine igjen. 

Takket være forskning overlever nå 85% av alle barn og unge som rammes av kreft. Barnekreftforeningens mål er at ingen barn skal dø av kreft. Ved kjøp av dette hjertesmykket gir du håp til barn som Maya. 

Takk for din støtte!

Et hjerte for håp og mot.

«For meg er hjertet som et løvehjerte. Fullt av mot og styrke! Hjertet er for meg symbolet på all den gode hjelpen jeg fikk på sykehuset, og håpet og gleden Barnekreftforeningen ga»

Gi et bidrag til Barnekreftforeningen:

Den perfekte gaven til en som har alt! Velg mellom 50 kr, 100 kr eller 300 kr som uavkortet går til Barnekreftforeningen.

Gi et bidrag direkte til Barnekreftforeningen:

Du kan også hjelpe ved gi et bidrag direkte til barnekreftforeningen gjennom vipps eller kontooverførsel:

Vippsnummer: 02099
Gavekonto: 7058 09 33333

I 2020 samlet Gullfunn og våre kunder inn hele 718.225 kr til Barnekreftforeningen.
Vi er stolte over vårt samarbeid og alle bidrag fra våre kunder. Bidraget har gitt Barnekreftforeningen muligheten til å hjelpe flere barn og ungdom med kreft og deres familier.


I våre butikker går salget av alle papirposer uavkortet til Barnekreftforeningen. Papirposen koster 10kr, men det er også mulig å gi et valgfritt bidrag som går uavkortet til Barnekreftforeningen.

Om Barnekreftforeningen
Barnekreftforeningen er en frivillig, landsdekkende organisasjon som har som formål å være en pådriver ovenfor myndigheter og sykehus for å bedre forholdene og rettighetene for barn og ungdom med kreft og deres familier. Foreningen ble stiftet i 1982 av foreldre til barn med kreft. Barnekreftforeningen driver omfattende informasjonsvirksomhet om kreft hos barn ovenfor familier, barnehager, skoler og andre, i tillegg til å samle inn penger til forskning på barnekreft. Rundt om i landet har Barnekreftforeningen 14 fylkesforeninger, et hovedstyre og en innvalgt fagperson, samt et sekretariat bestående av 5 ansatte som er foreningens utøvende organ. Barnekreftforeningen er medlem av Innsamlingskontrollen.