Barnekreftforeningen

Hjelp oss å hjelpe!

Barnekreftforeningen støtter forskning, støttetilbud og informasjonsarbeid om barnekreft. 15. februar er den internasjonale Barnekreftdagen. I den anledning går 50,- kr uavkortet til Barnekreftforeningen ved kjøp av disse to smykkene:

Gi et bidrag til Barnekreftforeningen:

Den perfekte gaven til en som har alt! Velg mellom 50 kr, 100 kr eller 300 kr som uavkortet går til Barnekreftforeningen.

Gi et bidrag direkte til Barnekreftforeningen:

Du kan også hjelpe ved gi et bidrag direkte til barnekreftforeningen gjennom vipps eller kontooverførsel:

Vippsnummer: 02099
Gavekonto: 7058 09 33333

I 2020 samlet Gullfunn og våre kunder inn hele 718.225 kr til Barnekreftforeningen.
Vi er stolte over vårt samarbeid og alle bidrag fra våre kunder. Bidraget har gitt Barnekreftforeningen muligheten til å hjelpe flere barn og ungdom med kreft og deres familier.


I våre butikker går salget av alle papirposer uavkortet til Barnekreftforeningen. Papirposen koster 10kr, men det er også mulig å gi et valgfritt bidrag som går uavkortet til Barnekreftforeningen.

Om Barnekreftforeningen
Barnekreftforeningen er en frivillig, landsdekkende organisasjon som har som formål å være en pådriver ovenfor myndigheter og sykehus for å bedre forholdene og rettighetene for barn og ungdom med kreft og deres familier. Foreningen ble stiftet i 1982 av foreldre til barn med kreft. Barnekreftforeningen driver omfattende informasjonsvirksomhet om kreft hos barn ovenfor familier, barnehager, skoler og andre, i tillegg til å samle inn penger til forskning på barnekreft. Rundt om i landet har Barnekreftforeningen 14 fylkesforeninger, et hovedstyre og en innvalgt fagperson, samt et sekretariat bestående av 5 ansatte som er foreningens utøvende organ. Barnekreftforeningen er medlem av Innsamlingskontrollen.