Barnekreftforeningen

Gullfunn x Barnekreftforeningen

15. februar var Den Internasjonale Barnekreftdagen. Dette er en merkedag for å minne oss på viktigheten av forsking på dette feltet, og vi i Gullfunn er stolte og ydmyke over vår rolle som en av hovedsponsorene til Barnekreftforeningen.

Vi var tilstede under utdelingen av midler til forskingsprosjekter som er rettet direkte mot kreft og senskader hos barn. Vi fikk møte pårørende, leger, forskere, sykepleiere, ildsjeler og andre fra næringslivet. Det ble sterke møter og det minnet oss på at kampen for at ingen barn skal dø av kreft pågår hver dag. Hjelp oss å hjelpe ❤️

Den 15. februar 2023 gikk 30% av denne dagens omsetning i nettbutikken direkte til Barnekreftforeningen. Vårt samarbeid med Barnekreftforeningen strekker seg helt tilbake til 2017 og vi er stolte av å fremme deres arbeid i kampen mot barnekreft.

Hjelp oss å hjelpe!

Barn og kreft hører ikke sammen.
Barnekreftforeningen støtter forskning, støttetilbud og informasjonsarbeid om barnekreft. Gi en gave med mening til deg selv eller en du er glad i.

Maya smykket

Ved kjøp av Maya smykket går 50,- kr uavkortet til Barnekreftforeningen. Maya smykket kommer i 925 forgylt sølv og 925 rhodinert sølv, og er navngitt etter 14 år gamle Maya som har overlevd kampen mot leukemi. Ved kjøp av dette smykket går 50 kr uavkortet til Barnekreftforeningen.

Dette er Maya:
Maya var 11 år gammel da hun fikk diagnosen leukemi. Sykdommen snudde opp ned på livet hennes. I årene som fulgte gikk hun gjennom tøff kreftbehandling, og en sorg over alle de nye utfordringene som meldte seg. 

«Da jeg var syk drømte jeg om å reise, få håret tilbake, være som alle de andre barna. Jeg ville spise god mat uten å være kvalm og kaste opp, og å kunne skate sammen med vennene mine»

I dag er Maya 14 år. Hun er en frisk og livsglad jente. Håret har vokst ut, matlysten er tilbake, og hun kan endelig skate med vennene sine igjen. 

Takket være forskning overlever nå 85% av alle barn og unge som rammes av kreft. Barnekreftforeningens mål er at ingen barn skal dø av kreft. Ved kjøp av dette hjertesmykket gir du håp til barn som Maya. 

Takk for din støtte!

Et hjerte for håp og mot.

«For meg er hjertet som et løvehjerte. Fullt av mot og styrke! Hjertet er for meg symbolet på all den gode hjelpen jeg fikk på sykehuset, og håpet og gleden Barnekreftforeningen ga»

Gi et bidrag til Barnekreftforeningen:

Den perfekte gaven til en som har alt! Velg mellom 50 kr, 100 kr eller 300 kr som uavkortet går til Barnekreftforeningen.

Gi et bidrag direkte til Barnekreftforeningen:

Du kan også hjelpe ved gi et bidrag direkte til barnekreftforeningen gjennom vipps eller kontooverførsel:

Vippsnummer: 02099
Gavekonto: 7058 09 33333

I løpet av 2020 og 2021 samlet Gullfunn og våre kunder inn hele 1 397 185 kr til Barnekreftforeningen.
Vi er stolte over vårt samarbeid og alle bidrag fra våre kunder. Bidraget har gitt Barnekreftforeningen muligheten til å hjelpe flere barn og ungdom med kreft og deres familier.


I våre butikker går salget av alle papirposer uavkortet til Barnekreftforeningen. Papirposen koster 10kr, men det er også mulig å gi et valgfritt bidrag som går uavkortet til Barnekreftforeningen.

Om Barnekreftforeningen
Barnekreftforeningen er en frivillig, landsdekkende organisasjon som har som formål å være en pådriver ovenfor myndigheter og sykehus for å bedre forholdene og rettighetene for barn og ungdom med kreft og deres familier. Foreningen ble stiftet i 1982 av foreldre til barn med kreft. Barnekreftforeningen driver omfattende informasjonsvirksomhet om kreft hos barn ovenfor familier, barnehager, skoler og andre, i tillegg til å samle inn penger til forskning på barnekreft. Rundt om i landet har Barnekreftforeningen 14 fylkesforeninger, et hovedstyre og en innvalgt fagperson, samt et sekretariat bestående av 5 ansatte som er foreningens utøvende organ. Barnekreftforeningen er medlem av Innsamlingskontrollen.