Konfirmant

7 konfirmasjonsgaver til gutter

Når han konfirmeres og trer inn i voksenlivet er det hyggelig å markere anledningen med noe han kan ha glede av i mange år. Oppdag våre 7 konfirmasjonsgaver til gutter som er sikre vinnere på den store dagen!

En klassisk klokke

En stilig og maskulin herreklokke vil konfirmanten kunne bære livet ut, og er en gave han alltid vil huske. Klokker kommer i mange forskjellige prisklasser, så velg en som passer ditt budsjett. En god klokke trenger ikke å være svært dyr, men det kan være lurt å investere i en som vil vare lenge og bli verdsatt av konfirmanten.

Seiko klokke
Solar herreklokke fra Seiko lader batteriet ved hjelp av solenergi slik at han aldri trenger å bytte batteri.

Bunadskniv eller lommeur

Vet du allerede at konfirmanten får bunad til konfirmasjonen sin er en bunadskniv eller et lommeur blant de fineste konfirmasjonsgavene til han.

En dressklokke

En dressklokke kan være en flott gave til en konfirmant, spesielt hvis de er interessert i stil og mote. Velg en klokke laget av kvalitetsmaterialer som vil vare lenge. En klokke med et urverk av høy kvalitet og et solid klokkebånd kan være en god investering. Dressklokker kommer i mange forskjellige prisklasser, så velg en som passer ditt budsjett. En god klokke trenger ikke å være svært dyr, men det kan være lurt å investere i en som vil vare lenge og bli verdsatt av konfirmanten.

Dressklokke

Et trendy halskjede

Et smykke kan være en flott gave til en konfirmant, og det finnes mange ulike smykker å velge mellom. Tenk på hva slags design konfirmanten vil like. Ønsker de et klassisk og enkelt smykke, eller noe mer dristig og unikt? Vil de ha et smykke med en perle eller en edelsten som fokuspunkt, eller kanskje et smykke med et symbol som har en spesiell betydning for dem?

Herresmykke

Mansjettknapper og slipsnåler

Mansjettknapper er klassisk tilbehør når han skal pynte seg. Vi har mansjettknapper for enhver smak og du finner varianter i gull, sølv og stål med ulike overflater. En flott konfirmasjonsgave til bror, nevø eller barnebarn!

Mansjettknapper

Et stilig armbånd

Et kult armbånd er en flott gave til konfirmanten som han vil ha stor glede av – også i tenårene. Et stilig armbånd med stener i én eller flere farger er et populært tilbehør til både gutter og menn. Dette er en diskret detalj som viser at antrekket er nøye gjennomtenkt.

Armbånd til herre

En tøff ring

En tøff og maskulin ring som er godt synlig på hånden egner seg godt til den moteriktige konfirmanten. Uansett hvilken stil og størrelse du går for vil en ring bidra til å gjøre antrekket komplett!

Ring til herre

Lagt til i handlekurv