Årets Superpappa 2022

Våre fedre er sterke, tøffe, snille og gode, og de fortjener all oppmerksomhet i verden.
Helt siden 2017 har vi i Gullfunn kåret Superpappa’er og Supermamma’er og gitt dem en overraskelse for livet.

Tradisjon i tro søkte vi i år igjen etter en Superpappa som fortjener en ekstra oppmerksomhet for sitt varme pappahjerte og den gode jobben han gjør i farsrollen. Vi fikk inn nesten 1000 nominasjoner på papper som alle fortjener tittelen “Årets Superpappa 2022”, men den heldige vinneren ble Thomas fra Oslo!

– Han har gitt sitt hjerte og sin sjel

Mannen min Thomas er en riktig supermann! Sønnen vår Lucas som idag er 11 måneder har vært mye syk som spedbarn og fikk corona når han bare var 3 måneder. Thomas har virkelig stått på og gjort en super innsats. Det er ikke lett å være en pappa for første gang og redd er man jo. Men Thomas har gitt sitt hjerte og sjel til oss. Vi er så stolte og takknemlige for at vi kan kalle han verdens beste pappa!” – Diem

Tidlig på morgenen stilte vi opp utenfor hjemmet til Thomas med kake, hjerteformede ballonger og en stilig klokke fra Seiko, og overrasket han med et minne han sent vil glemme.Bli inspirert

Oppdag Grace diamantring

Grace er en unik og glamorøs diamantring med et vintage-inspirert uttrykk. Dekorert med 55 glitrende diamanter på totalt 0,50 ct er Grace et perfekt symbol på kjærligheten!

10 flotte morsdagsgaver

Husk morsdag 13. februar og gi mor en hyggelig oppmerksomhet! Her finner du våre 10 beste morsdagsgaver.

Olivia enstensserie

Olivia by Gullfunn er en tidløs og elegant enstensserie der den skinnende diamanten skaper det luksuriøse, men også klassiske blikkfanget.