Årets supermamma 2023

Morsdag – kanskje egentlig den viktigste dagen i året? Våre mødre er sterke, tøffe, snille og gode, og de fortjener all oppmerksomhet i verden. Helt siden 2017 har vi i Gullfunn kåret Supermamma’er og Superpappa’er og gitt dem en overraskelse for livet.

Tradisjon i tro søkte vi i år igjen etter en Supermamma som fortjener en ekstra oppmerksomhet for sitt varme morshjerte og den gode jobben hun gjør i morsrollen. Vi fikk inn over 2000 nominasjoner på mødre som alle fortjener tittelen “Årets supermamma 2023”, men den heldige vinneren ble Meike fra Ski!

– Mamma har et hjerte av gull 

Min mamma fortjener en Morsdagsoverraskelse fordi hun alltid er her for oss. Hun stiller opp som kakebaker til barnebursdager, barnevakt fordi vi må på foreldremøter eller annet. Hun elsker helgeturer med døtrene sine, men hun elsker like mye spill-lørdager med de 8 barnebarna. Hun stiller alltid opp, uansett. Hun er også stolt som ei hane av gjengen sin!


Mamma har et hjerte av gull og fortjener en ekstra oppmerksomhet denne morsdagen.
-Anette

Vi stilte vi opp utenfor jobben til Meike sammen med hennes to døtre og et av de 8 barnebarna og med hadde vi kake, hjerteformede ballonger og et smykke med teksten “verdens beste mamma” de kunne de overraske sin mamma med.