Årets Supermamma 2022

Morsdag – kanskje egentlig den viktigste dagen i året? Våre mødre er sterke, tøffe, snille og gode, og de fortjener all oppmerksomhet i verden.
Helt siden 2017 har vi i Gullfunn kåret Supermamma’er og Superpappa’er og gitt dem en overraskelse for livet.

Tradisjon i tro søkte vi i år igjen etter en Supermamma som fortjener en ekstra oppmerksomhet for sitt varme morshjerte og den gode jobben hun gjør i morsrollen. Vi fikk inn nesten 6000 nominasjoner på mødre som alle fortjener tittelen “Årets supermamma 2022”, men den heldige vinneren ble Grethe fra Drammen!

– Mamma har et hjerte av gull

“Min mamma fortjener en morsdagsoverraskelse fordi hun alltid er her for oss. Hun stiller opp som kakebaker til barnebursdager, barnevakt fordi vi må på foreldremøter eller annet.

Hun elsker helgeturer med døtrene sine, men hun elsker like mye spill-lørdager med de 8 barnebarna. Hun stiller alltid opp, uansett. Mamma har et hjerte av gull og fortjener en ekstra oppmerksomhet denne morsdagen.

Vi stilte vi opp utenfor jobben til Grethe sammen med hennes to døtre og barnebarn. Med rosa kake, hjerteformede ballonger og et glitrende diamantsmykke kunne de overraske sin mamma med et minne hun sent vil glemme.Bli inspirert

Oppdag Grace diamantring

Grace er en unik og glamorøs diamantring med et vintage-inspirert uttrykk. Dekorert med 55 glitrende diamanter på totalt 0,50 ct er Grace et perfekt symbol på kjærligheten!

10 flotte morsdagsgaver

Husk morsdag 13. februar og gi mor en hyggelig oppmerksomhet! Her finner du våre 10 beste morsdagsgaver.

Olivia enstensserie

Olivia by Gullfunn er en tidløs og elegant enstensserie der den skinnende diamanten skaper det luksuriøse, men også klassiske blikkfanget.