5 julegaver som imponerer

Om du ser etter noe som virkelig vil imponere under årets juletre har vi 5 gavetips som garantert vil bli årets juleminne! Se våre utvalgte skatter med diamanter og vakre edelstener som hun vil ha glede av i år etter år.

Jacqueline med morganitt

Sett følelsene hennes i sving og imponer med en moderne og glamorøs flerstensring som glitrer av både diamanter og morganitt. Selv om Jacqueline er en tidsriktig diamantring som virkelig skiller seg ut, er den også klassisk, tidløs og anvendelig.

Jacqueline er en del av vår ikoniske diamantkolleksjon, The Diamond Icons.

Alliansearmbånd

Et solid alliansearmbånd med 0,25 ct diamanter i et tidløst design som hun vil ha glede av i mange år fremover. På dette armbåndet kan man også legge til flere diamanter senere, ved for eksempe store anledninger eller livshendelser som er en diamant verdig.

Alliansearmbånd med 5 glitrende diamanter på totalt 0,25 ct

Grace – en ikonisk skjønnhet

Grace er en unik og glamorøs diamantring med et vintage-inspirert uttrykk. Dekorert med hele 55 diamanter er Grace et perfekt symbol på kjærligheten!

Grace er inspirert av en tidløs og glamorøs skjønnhet

Hennie diamantsett

Til hun som fortjener noe ekstra fint under årets juletre! Hennie diamantsett med ring, anheng og ørepynt har et elegant og klassisk preg som gjør smykkeserien svært anvendelig til både hverdag og store anledninger.

Hennie diamantsett med ring, anheng og ørepynt gjør gaven komplett!

Olivia enstens

Velger du en enstensring, eller en såkalt solitaire, har du et smykke som kan vare i generasjoner. Det tidløse designet går aldri av moten, og en enstens betraktes som diamantringen over alle diamantringer! Den spiller flott med andre smykker hun har fra før, eller bæres stolt alene på fingeren.

Olivia enstens 0,50 ct – en ring som kan gå i generasjoner!

Flere favoritter under juletreet