5 gaver til Valentine’s Day som kjæresten vil elske

Valentinsdagen er 14. februar og dagen for å gjøre litt ekstra stas på sin kjære! Her er 5 vakre valentinsgaver til henne som uttrykker kjærlighet.

1. Vis din kjærlighet med personlig gravering

De beste valentinsgavene er de personlige gavene som uttrykker dine følelser. Et nydelig anheng med personlig gravering er en vakker valentinsgave som varer evig, og som garantert rører hjertet hennes! Hva med datoen dere først møttes? Eller et sted som betyr noe helt spesielt for dere begge?

Anheng i 585 gult gull med rund graveringsplate, 1.799,-

Se gullplater som kan graveres ➞

2. En kjærlighetsgave med større mening

En gave med større mening er perfekt hvis kjæresten din har alt! Gjennom vårt samarbeid med Barnekreftforeningen har vi et nydelig hjertesmykke som er oppkalt Maya, en 14 år gammel jente som har overlevd kampen mot leukemi. Ved kjøp av Maya smykket går 50,- uavkortet til Barnekreftforeningen.

Blir dette årets valentinsgave får kjæresten et nydelig hjertesmykke som symboliserer din kjærlighet, samtidig som du støtter kampen mot barnekreft.

Ved kjøp av Maya smykket går 50,- kr uavkortet til Barnekreftforeningen. Maya smykke i sølv, 499,-

Du kan lese mer om vårt samarbeid med Barnekreftforeningen her.

Kjøp Maya smykket til dame ➞

3. Et hjertesmykke som symbol på dine følelser

Et vakkert hjertesmykke symboliserer kjærlighet og romantikk, og som betyr ekstra mye når det er fra sin aller kjæreste. I vårt sortiment har vi hjertesmykker i alle prisklasser, og du kan velge mellom sølvhjerter og gullhjerter, med og uten stener og diamanter!

Hjertesmykke i forgylt sølv med glitrende zirkonia, 599,-

Se alle hjertesmykker ➞

4. Love smykker

Love smykker er klassiske valentinsgaver som enklet glir inn i hverdagsgarderoben hennes! Går du for en flott variant i gull får hun et smykke hun kan bære livet ut , og en Valentine’s Day hun ikke vil glemme!

Anheng i 585 gult gull med hjerte og “love” tekst, 899,-

Kjøp Love smykke ➞

5. Et nydelig kjærlighetsarmbånd med hjerte i sirkel

Et nydelig armbånd dekorert med et glitrende hjerte i sirkel blir et vakkert kjærlighetsarmbånd når hun får det fra sin kjære. Armbåndet finnes i både 925 forgylt sølv og 925 rhodinert sølv. Ønsker du å gi henne noe ekstra fint, kan armbåndet kombineres med matchende halskjede.

Armbånd i 925 sølv med hjerte i sirkel og zirkonia, 499,- Finnes også i forgylt sølv.

Se armbånd og halskjeder med hjerte i sirkel ➞

Hvis du ikke har mulighet til å levere gaven personlig, kan du bestille i nettbutikken, og velge adressen hennes som leveringsadresse. Husk å velge gaveinnpakning!