5 gaver til Valentine’s Day som kjæresten vil elske

Valentinsdagen er 14. februar og dagen for å gjøre litt ekstra stas på sin kjære! Her er 5 vakre valentinsgaver til henne som uttrykker kjærlighet.

1. Uttrykk dine følelser med den vakreste diamantringen

At “diamonds are a girl’s best friend” er kanskje litt klisjé, men det ligger likevel noe i det! Fordi diamanten symboliserer kjærlighet og romantikk er det en nydelig gave å gi når du ønsker å uttrykke sterke følelser. Smelt hjertet hennes med Grace som finnes i både 585 gult gull og 585 hvitt gull. Den iøynefallende ringen er dekorert med 55 glitrende diamanter som skaper det vakreste blikkfanget!

Har du planer om å fri på valentinsdagen er Grace en vakker og unik forlovelsesring som sier “JA”!

Se Grace diamantring ➞

2. En kjærlighetsgave med større mening

En gave med større mening er perfekt hvis kjæresten din har alt! Gjennom vårt samarbeid med Barnekreftforeningen har vi et nydelig hjertesmykke som er oppkalt etter Maya, en 14 år gammel jente som har overlevd kampen mot leukemi. Ved kjøp av Maya smykket går 50,- uavkortet til Barnekreftforeningen.

Blir dette årets valentinsgave får kjæresten et nydelig hjertesmykke som symboliserer din kjærlighet, samtidig som du støtter kampen mot barnekreft.

Ved kjøp av Maya smykket går 50,- kr uavkortet til Barnekreftforeningen. Maya smykke i sølv, 499,-

Du kan lese mer om vårt samarbeid med Barnekreftforeningen her.

Kjøp Maya smykket til dame ➞

3. Vis din kjærlighet med personlig gravering

De beste valentinsgavene er de personlige gavene som uttrykker dine følelser. Et nydelig anheng med personlig gravering er en vakker valentinsgave som varer evig, og som garantert rører hjertet hennes! Hva med datoen dere først møttes? Eller et sted som betyr noe helt spesielt for dere begge?

Anheng i 585 gult gull med rund graveringsplate, 1.799,-

Se gullplater som kan graveres ➞

4. Si det med et hjerte

Et vakkert diamanthjerte symboliserer kjærlighet og romantikk, og som betyr ekstra mye når det er fra sin aller kjæreste. I vårt sortiment har vi hjertesmykker i alle prisklasser, og du kan velge mellom sølvhjerter og gullhjerter, med og uten stener og diamanter! En favoritt er Clara diamanthjerte som finnes i både hvitt og gult gull med glitrende diamanter på 0,25 ct.

Clara diamantsmykke med hjerte 0,25 ct.

Se alle hjertesmykker ➞

5. Love smykker

Love smykker er klassiske valentinsgaver som enkelt glir inn i hverdagsgarderoben hennes! Går du for en flott variant i gull får hun et smykke hun kan bære livet ut , og en Valentine’s Day hun ikke vil glemme!

Anheng i 585 gult gull med hjerte og “Love” tekst, 999,-

Kjøp Love smykker ➞

Hvis du ikke har mulighet til å levere gaven personlig, kan du bestille i nettbutikken, og velge adressen hennes som leveringsadresse. Husk å velge gaveinnpakning!