Trenger du inspirasjon til Valentines Day? Her er våre topp 5 gavetips til henne!

Valentinsdagen er 14. februar og dagen for å gjøre litt ekstra stas på sin kjære! Her er våre topp 5 valentinsgaver til henne som uttrykker kjærlighet!

Til diamanten i ditt liv

Har du planer om å fri på valentinsdagen er Grace en vakker og unik forlovelsesring som sier “JA”!

At “diamonds are a girl’s best friend” er kanskje litt klisjé, men det ligger likevel noe i det! Fordi diamanten symboliserer kjærlighet og evighet er det en nydelig gave å gi når du ønsker å uttrykke sterke følelser. Smelt hjertet hennes med Grace diamantring. Den iøynefallende ringen er dekorert med 55 glitrende diamanter som skaper det vakreste blikkfanget!

En kjærlighetsgave med større mening

Ved kjøp av Maya smykket går 50,- kr uavkortet til Barnekreftforeningen. Maya smykke i sølv, 499,-

En gave med større mening er perfekt hvis kjæresten din har alt! Gjennom vårt samarbeid med Barnekreftforeningen har vi et nydelig hjertesmykke som er oppkalt etter Maya, en 14 år gammel jente som har overlevd kampen mot leukemi. Ved kjøp av Maya smykket går 50,- uavkortet til Barnekreftforeningen.

Blir dette årets valentinsgave får kjæresten et nydelig hjertesmykke som symboliserer din kjærlighet, samtidig som du støtter kampen mot barnekreft.

Du kan lese mer om vårt samarbeid med Barnekreftforeningen her.

En rosa skjønnhet

Nydelige Jacqueline med både ring og anheng

De beste valentinsgavene er de personlige gavene som uttrykker dine følelser. Disse fantastiske smykene oser kjærlighet, og vil kunne glede henne livet ut – ja til og med vare i generasjoner!

Si det med et hjerte

Clara diamantsmykke med hjerte 0,25 ct.

Et vakkert diamanthjerte symboliserer kjærlighet og romantikk, og som betyr ekstra mye når det er fra sin aller kjæreste. En favoritt er Clara diamanthjerte som finnes i både hvitt og gult gull med glitrende diamanter på 0,25 ct.

Symbolet på evighet

Visste du at en ring symboliserer evigheten fordi den har ingen ende?

Hva med å “put a ring on it”? Våre gifteringer kommer en mengde utførelser og du vil kunne gi henne en Valentine’s Day hun vil minnes for livet!