4 adventsgaver til han

Å fylle julekalenderen med spennende gaver innenfor et gitt budsjett kan være vanskelig og tidkrevende. Her finner du i stedet fire større advedentsgaver som du kan gi på hver av de fire søndagene i advent. På den måten kan du også være i stand til å finne gaver som har bedre kvalitet og vil vare lengre.

1.Klokke

Hva med en stilig klokke ? Vi har blant annet medlemstilbud på sportsklokken fra Seiko, som er bade- og snorklesikker! Du finner flere flotte kloker her

2.Smykke

Smykker på menn er i vinden som aldri før, og denne gangen er alt lov! Med en mix av perler, gullkjeder og spennende farger får han skapt sin helt spesielle og personlige stil! Se flere kjeder her.

3.Armbånd

Armbånd er sikre vinnere i kalanderen, og passer også perfekt mot julebordsesongen. Armbåndene vi anbefaler kan mixes og matches med det han allerede har fra før!

4.Ring

Har du planer om å krydre adventskalenderen med en ekstra fin overraskelse på den siste søndagen i advent? Kanskje du til og med vurderer å fri! Disse ringene vil garantert falle i smak.