24 kalendergaver til henne

Å fylle julekalenderen med spennende gaver innenfor et gitt budsjett er en kunst, og krever gjerne god planlegging. Her finner du 24 kalendergaver til henne som passer perfekt til festsesongen!

Skal du gi én gave for hver dag frem til jul, eller kanskje lage en adventskalender med en litt større gave hver søndag i advent? Eller hva med en ekstra fin pakke på julaften og hyggelige lapper i de andre lukene? Med litt kreativitet og fantasi er det mange morsomme måter å lage en julekalender!

Kalendergaver under 250 kr

Trendy bamseanheng fra 99 kr.

Bamsesmykker, bokstavanheng og stjernetegnsmykker er sikre vinnere i julekalanderen, og passer perfekt i julebordsesongen. Hva med å gi noen ulike anheng i forskjellige luker som hun kan bære både sammen og hver for seg?

Kalendergaver under 500 kr

Ring i 925 forgylt sølv med zirkonia, 499 kr

Smykker og accessoirer hører med i festsesongen, og tilfører litt ekstra glitter og glam til antrekket. Hva med en klassisk ring med glitrende zirkonia som skaper et vakkert blikkfang på hånden? Eller et tidløst armbånd som passer både til hverdag og i juleselskap?

Kalendergaver under 2500 kr

Statementøredobber fra Janne Formoe by PAN Jewelry, 2499 kr

Har du planer om å krydre julekalenderen med en ekstra fin overraskelse på julaften? Her finner du et utvalg av våre bestselgere til henne som passer enhver anledning!

Andre morsomme og rimelige tips til pakkekalenderen

🎁 Hyggelige lapper med komplimenter
🎁 Flax lodd
🎁 En hyggelig gest som kaffe på sengen
🎁 Et hjemmelaget gavekort på massasje
🎁 Hjemmelaget middag
🎁 En deilig håndkrem til tørre vinterhender
🎁 Ullsokker
🎁 Date med film og julegodteri
🎁 Skitur med boller og kakao
🎁 En god julekaffe eller -te
🎁 Et deilig duftlys
🎁 En søt juletrepynt
🎁 En god juleøl
🎁 Ost- og vinkveld