Skal du i konfirmasjon? Se våre beste gavetips til henne!

Når hun skal konfirmeres og tre inn i voksenlivet er det vanlig å markere anledningen med en oppmerksomhet hun vil få glede av i mange år. Her deler vi våre beste gavetips til henne!

Mange forventninger knyttes til konfirmasjonen, spesielt gavebordet!

Diamantsmykker

Diamanter er populære valg blant konfirmasjonsgaver til henne. Ønsker du å gi en ekstra fin gave kan du legge ved tilhørende smykke og øredobber slik at hun får et komplett diamantsett.

“Min første diamant”. En gave som kan vokse sammen med konfirmanten!

Bunadsølv

Blant de flotteste og mest tradisjonelle konfirmasjonsgavene finner man bunad. I vårt sortiment finner bunadsølv til en rekke norske bunader og festdrakter. Bunadsølvet er fra Sylvsmidja og er håndlaget norsk kvalitet fra Voss.

Bunadsølv er en populær konfirmasjonsgave

En klassisk klokke

En klassisk og feminin klokke som både er funksjonell og smykker opp antrekket vil glede konfirmanten på den store dagen! Velg en klokke med god kvalitet og tidløst design slik at hun kan vokse med gaven.

Denne nyheten fra SEIKO er blant våre beste gavetips til årets konfirmant!

Livets Tre

Livets tre et er populært valg til konfirmanter da det symboliserer familie eller slektshistorie. Treet har røtter og grener som representerer forfedre og etterkommere, og er derfor et betydningsfullt smykke å bære. For noen kan det også være et symbol på deres personlige utvikling og vekst, da treet representerer kontinuerlig fornyelse og evolusjon.

Smykkesett med livets tre og zirkonia i blå nyanser

Smykkesett

Et klassisk og minimalistisk smykkesett med tilhørende øredobber og smykke passer utmerket til jenter i konfirmasjonsalderen. I vårt sortiment kan du velge mellom smykkesett med hjerter, perler, glitrende zirkonia.

Smykkesett i 925 forgylt sølv med hjerter

Smykker med symboler

Et smykke med et symbolsk motiv eller symbol kan være mer enn bare en vakker dekorasjon. Det kan også ha en dypere betydning og symbolikk som kan minne bæreren om deres personlige verdier, tro og livsfilosofi.

Gullanheng med personlig gravering

Et klassisk smykke vil glede konfirmanten ekstra mye med personlig gravering. Populære valg er navn, initialer eller datoen for selve konfirmasjonen.

Klassisk anheng i 585 gult gull med plass til personlig gravering, 1.799,-.

Matchende armbånd og øredobber

Armbånd og øredobber som enten matcher helt eller skaper en leken kontrast er fortsatt aktuelt, og en flott gave til henne. Mix og match konfirmantens favorittfarger!

nia.