10 konfirmasjonsgaver til jenter

Når hun skal konfirmeres og tre inn i voksenlivet er det vanlig å markere anledningen med en oppmerksomhet hun vil få glede av i mange år. Her deler vi 10 konfirmasjonsgaver til jenter som garantert faller i smak.

1. Bunadsølv

Blant de flotteste og mest tradisjonelle konfirmasjonsgavene finner man bunad. I vårt sortiment finner du bunadsølv til en rekke norske bunader. Bunadsølvet er fra Sylvsmidja og er håndlaget norsk kvalitet fra Voss.

Bolesølje i antikkforgylt sølv, 5.770,-

Se alt bunadsølv ➞

2. Nora diamantring

Nora diamantring er vår bestselger blant konfirmasjonsgaver til henne. Ønsker du å gi en ekstra fin gave kan du legge ved tilhørende smykke og øredobber slik at hun får et komplett diamantsett.

Nora diamantring med tilhørende smykke og øredobber i 375 gult gull.

Se alt fra Nora by Gullfunn ➞

3. En klassisk dameklokke

En klassisk og feminin klokke som både er funksjonell og smykker opp antrekket vil glede konfirmanten stort på den store dagen!

Bella dameklokke fra Tommy Hilfiger er blant våre beste gavetips til årets konfirmant!

Se alle dameklokker ➞

4. Smykkesett med livets tre og glitrende zirkonia

Det er ingen tvil om at fargerike smykker har kommet for å bli. Til konfirmanten har vi et flott sett der anhenget er dekorert med livets tre som et symbol på familiens generasjoner og røtter. Kjøp settet samlet, eller gå for enten kjedet eller øreringene.

Smykkesett med livets tre og zirkonia i blå nyanser, 998,-

5. Et klassisk smykkesett

Et klassisk og minimalistisk smykkesett med tilhørende øredobber og smykke passer utmerket til jenter i konfirmasjonsalderen. I vårt sortiment kan du velge mellom smykkesett med hjerter, perler, glitrende zirkonia eller elegante diamanter.

Smykkesett i 925 forgylt sølv med hjerter, 499,-

Se alle smykkesett ➞

6. Forever Friends smykke

Som et symbol på evig vennskap er et smykke med teksten “Forever Friends” en nydelig venninnegave som vil glede stort! Du finner både smykker og armbånd i vårt sortiment.

Smykke med teksten “Forever Froends” i forgylr og rhodinert sølv med hvite zirkonia, 599,-

Se Forever Friends armbånd og halssmykker ➞

7. Gullanheng med personlig gravering

Et klassisk smykke vil glede konfirmanten ekstra mye med personlig gravering. Hva med datoen hun konfirmeres for å eviggjøre den store dagen?

Klassisk anheng i 585 gult gull med plass til personlig gravering, 1.799,-.

8. Øreringer i gull med og uten heng

Tidløse øreringer i gull går aldri av moten og er et flott tilbehør som hun kan bære hver dag, både til hverdag og på fest! Velg mellom øreringer med heng eller de enkle og klassiske variantene uten heng.

Vakre øreringer i 585 gult gull dekorert med en glitrende, lilla zirkonia som skaper et feminint blikkfang, 2.399,-

Se alle øreringer i gull ➞

9. Enstenssmykker i 585 gull

Enstenssmykker med én glitrende diamant som skaper det vakre blikkfanget er blant våre flotteste gavetips til konfirmanten. Velg mellom en enestående ring, iøynefallende øredobber eller et klassisk enstensanheng.

Nydelig anheng i 585 hvitt gull med diamant 0,10 ct fra Olivia by Gullfunn, 3.399,-

Se alt fra Olivia by Gullfunn ➞

10. Matchende armbånd og øredobber

Armbånd og øredobber som enten matcher helt eller skaper en leken kontrast er fortsatt aktuelt, og en flott gave til henne. Mix og match konfirmantens favorittfarger!

Matchende armbånd og øredobber i 925 forgylt sølv med grønn zirkonia.

Se alle Mix & Match armbånd og øreringer ➞