10 flotte morsdagsgaver

Søndag 13. februar er det morsdag og tid for å feire og hedre alle mødre, og den fantastiske jobben de gjør! Gjør litt ekstra stas på mor og gi henne en hyggelig oppmerksomhet! Her finner du våre 10 beste morsdagsgaver.

1. En vakker gave med mening

En gave med mening er en perfekt morsdagsgave til hun som har alt! Maya smykket er oppkalt etter tenåringsjenta, Maya, som har overlevd kampen mot leukemi. Ved kjøp av smykket går 50,- uavkortet til Barnekreftforeningen, og du gleder både mor og bidrar i kampen mot barnekreft. Les gjerne mer om vårt samarbeid med Barnekreftforeningen her.

Ved kjøp av Maya smykket går 50,- kr uavkortet til Barnekreftforeningen. Maya smykke i sølv, 499,-

Kjøp Maya smykket til voksen ➞

2. “Verdens beste mamma” smykke

Enkle og minimalistiske halskjeder er alltid sikre vinnere når man skal gi en gave! Og hva er vel ikke en flottere gave til mor enn et smykke gravert med “Verdens beste mamma”?

Smykke i sølv med hjerte og teksten “Verdens beste mamma”, 599,-

Se alle “Verdens beste mamma” halskjeder ➞

3. “Verdens beste mamma” armbånd

Et nydelig sølvarmbånd som enkelt glir inn i både hverdags- og festantrekket! Teksten “Verdens beste mamma” vil glede morshjertet ekstra mye! Armbåndet finnes i både forgylt og rhodinert sølv, og med blanke eller fargerike zirkoniastener.

Sølvarmbånd med hjerte og teksten “Verdens beste mamma”, 499,-

Se alle “Verdens beste mamma” armbånd ➞

4. Livets tre halskjede

Livets tre forbindes ofte med relasjoner og familiebånd, og er en tidløs og populær morsdagsgave til både yngre og eldre mødre. For mange er livets tre et symbol på familiens mange generasjoner, som gjør smykket til en personlig og betydningsfull morsdagsgave.

Livets tre smykke med glitrende zirkonia. Smykket finnes i både rhodinert og forgylt sølv, 699,-

Se alle Livets tre smykker ➞

5. Et søtt familiesmykke

Et søtt familismykke som symboliserer den nærmeste familien vil varme ethvert morshjerte! De minimalistiske smykkene er enkle å bære og glir flott inn i antrekket. Bær det alene eller kombiner med andre smykker!

Søte familiesmykker i 925 forgylt sølv, fra 379,-

Se alle familiesmykker ➞

6. Hjertesmykke

Et vakkert hjertesmykke som varer er en vakker gave til en man setter ekstra stor pris på. Hva med dette nydelige hjertesmykket i forgylt sølv som som et symbol på hvor glad du er i moren din?

Hjertesmykke i forgylt sølv med glitrende zirkonia, 599,-

Se alle hjertesmykker ➞

7. Mamma-smykke med hjerte og zirkonia

Dette nydelige og anvendelige mamma-smykket faller garantert glede på morsdagen, og finnes i både rhodinert sølv og forgylt sølv. Heng gjerne flere anheng og charms på, eller gå for en lag på lag look med flere smykker samtidig!

Søte mamma-smykker i sølv med hjerte og zirkonia, 599,-

Kjøp mamma-smykket ➞

8. Et nydelig sølvarmbånd eller halskjede med hjerte i sirkel

Et nydelig armbånd eller kjede dekorert med et hjerte i en sirkel er både klassisk og elegant, og en gave mor kan bære med seg livet ut. Kombiner gjerne matchende armbånd og halskjede, eller går for din favoritt. Serien finnes i både rhodinert og forgylt sølv.

Armbånd i 925 sølv med hjerte i sirkel og zirkonia, 499,- Finnes også i forgylt sølv.

Se armbånd og halskjeder med hjerte i sirkel ➞

9. Gullplate med personlig gravering

En klassisk og pen gullplate med personlig gravering vil både glede stort og vare evig! Går du for en gave med personlig gravering blir morsdagsgaven også et vakkert minne som garantert setter følelser i sving hos mor!

Anheng i 585 gult gull med rund graveringsplate, 1.799,-

Se gullplater som kan graveres ➞

10. Klassiske smykkesett

Med et klassisk smykkesett får hun matchende øredobber og halskjede som skaper en komplett og tidløs look. I vårt sortiment finner du smykkesett med alt fra hjerter og figurer til perler og glitrende stener!

Smykkesett i forgylt sølv med hjerte, 499,-

Se alle smykkesett ➞

Hvis du ikke har mulighet til å levere gaven personlig, kan du bestille i nettbutikken, og velge adressen hennes som leveringsadresse. Husk å velge gaveinnpakning!

Nominer en supermamma

Kjenner du en supermamma som fortjener tittelen “Årets supermamma 2022” og en hyggelig overraskelse fra Gullfunn? Les mer her.