Lukk
Du har ingen varer i din handlekurv.
Søk
Filtre

Retur av varer

Vi håper selvfølgelig at du blir fornøyd med varene du har kjøpt hos oss i Gullfunn. Skulle du likevel ha behov for å returnere dine kjøp, kan du bytte varen i din nærmeste Gullfunn butikk, eller sende varen til denne adressen:

 
Gullfunn AS, Skibåsen 40, 4636 Kristiansand
PS: Husk å merke forsendelsen med ditt navn og kundenummer.

 

Viktig ved retur av varer som er kjøpt i Gullfunn nettbutikk

Du har lovpålagt 14 dagers angrerett på kjøp gjort via gullfunn.no Ønsker du å benytte deg av angreretten må angrerettskjemaet som fulgte med varen fra nettbutikken fylles ut og returneres sammen med varen. Varen må være i samme stand og emballering som da den ble mottatt. 

Vil du bytte varen i butikk, forutsetter det at du tar med kvitteringen og at varen er i samme stand som da de ble mottatt. I butikk kan man bytte mot en annen vare eller få en tilgodelapp til senere bruk. Salgsvarer kjøpt på nett kan dessverre ikke byttes i butikk, men må returneres til nettbutikken. 

Du har 14 dagers returrett på alle varer fra den dagen du mottar dem, med unntak av gifte-/forlovelsesringer som blir spesialprodusert for den enkelte kunde og faller derfor utenfor angreretten (§22 E). 

 

BYTTE, RETUR ELLER REKLAMASJON PÅ VARER KJØPT I GULLFUNN NETTBUTIKK

Angrettloven gjelder ved alle kjøp du foretar deg i Gullfunn nettbutikk, med unntak av gifte-/forlovelsesringer som blir spesialprodusert for den enkelte kunde (§22 E). Angreretten er 14 dager, og i leveringsbekreftelsen fra oss er vedlagt et ferdig utfylt skjema som må benyttes ved retur av varer.

Du ønsker å bytte varen

Kjøpet du gjør i Gullfunn nettbutikk er ikke avsluttet før du har sett og godkjent varene du har bestilt fra oss. Du har alltid fri Retur/Angrerett i 14 dager etter at du har mottatt varene fra oss, med unntak av gifte-/forlovelsesringer som blir spesialprodusert for den enkelte kunde (§22 E). Dersom du ønsker å bytte varen i en annen størrelse eller farge fyller du ut mottatt returskjema (Angrerett) og sender varen(-) tilbake. Du må selv bestille opp ny strørrelse eller farger fra gullfunn.no. Du må selv betale for retur av varer til oss. Du kan også velge å bytte varer kjøpt til ordinær pris i butikk. I butikk kan man i tillegg bytte mot en annen vare eller få en tilgodelapp til senere bruk. 

Du ønsker å heve kjøpet

Vi håper selvfølgelig at du ønsker å beholde varen du har bestilt i Gullfunn nettbutikk, men om du angrer kjøpet ditt kan du returnere varen og få pengene tilbake. Varen må da returneres innen 14 dager fra du har mottatt varen fra oss. Tilbakebetalingen gjennomføres ca. 10 virkedager etter at du har sendt fra deg varen (postid for returen er da regnet med). Husk at kjøp av gifte-/forlovelsesringer er unntatt angreloven, ettersom de blir spesialprodusert for den enkelte kunde (§22 E). 
Du må selv betale for retur av varer til oss.
 
Varer som er bestilt med gravering eller annen spesialtilpasning, vil ikke kunne byttes.
 
Ved uavhentet pakke kan det påløpe gebyr for håndtering og frakt tur/retur. Se mer info i våre salgsbetingelser. 

Det er feil på varen du har mottatt fra oss

Skulle du oppdage en feil ved varen du har mottatt fra oss ber vi deg snarest kontakte oss slik at vi kan få rettet opp i feilen. Vi ber deg bruke vårt kontaktskjema
Dersom det er feil på varen eller i forsendelsen fra oss, vil kundesenteret sende deg en returlapp på mail som dere limer på pakken eller en konvolutt. Forsendelsen leveres på nærmeste postkontor.
Ved retur av varer ber vi deg fylle ut angrerettskjemaets forbrukerdel, og legge dette ved i forsendelsen.